Er ligt een kans om een NPC te worden in Stalker 2

News
woensdag, 15 december 2021 om 18:30
stalker 2f1623841215
GSC Game World, de ontwikkelaar van de game Stalker 2, heeft aangekondigd dat het bedrijf de NFT-markt in gaat. Het bedrijf gaat stukjes van de game verkopen, waaronder een onderdeel waardoor de eigenaar een eigen NPC krijgt in de aankomende game.
GSC Game World gaat stukjes van de game verkopen als NFT's. Dit doet het bedrijf in samenwerking met het NFT handelsplatform DMarket. Het bedrijf zegt dit te doen, zodat de hele community een stukje van de game kan bezitten. Vanaf december is het mogelijk om NFT's te kopen. De eerste NFT is al bekendgemaakt en deze klinkt erg interessant.

Word een NPC in Stalker 2

De ontwikkelaars gaan namelijk een NFT verkopen waardoor de nieuwe eigenaar van de NFT in de game terechtkomt als NPC. Het gezicht van de eigenaar zal heel gedetailleerd nagemaakt worden. Zo komt er dus een realistische NPC naar de game. Het bedrijf noemt het ook wel de eerste metahuman.
Dit is nog maar de eerste NFT die is aangekondigd. In februari zal de volgende verschijnen. De eerste NFT belooft al veel goeds. De eerdere aankondiging maakt spelers ook benieuwd welke onderdelen van de game nog meer te koop zullen zijn.
GSC Game World is trouwens niet de enige die de NFT markt op wil gaan, Ubisoft is dit ook van plan. Dit bedrijf wil items verkopen als NFT's. Hier krijgt het bedrijf alleen veel kritiek op, zelfs zoveel dat Ubisoft de video waarin dit werd aankondigd offline heeft gehaald.