Nog meer aanpassingen aan Halo Infinite Battle Pass

News
donderdag, 16 december 2021 om 8:00
halo infinite gameplayf1632817206
Ongeveer een maand na de release van de Halo Infinite multiplayer heeft 343 Industries opnieuw aanpassingen gedaan aan de Battle Pass van de game. Dat heeft het bedrijf duidelijk gemaakt in een blogpost. Er zijn vooral aanpassingen gedaan aan de challenges.
343 Industries heeft een aantal aanpassingen gedaan aan de challenges en progressie in Halo Infinite. Een aantal te specifieke challenges is weggehaald of zo aangepast dat deze makkelijker te halen zijn. Daarnaast wegen challenges ook minder zwaar mee voor de progressie in de game.

Kritiek op Battle Pass progressie

Spelers zeggen al langer dat het behalen van XP te moeilijk is. XP is nodig om verder te komen in de Battle Pass om items te verdienen. Een ontwikkelaar van de game liet al eerder weten de frustratie van de spelers te begrijpen en zei toen dat er aanpassingen zouden worden gedaan.
Deels daarom werd het behalen van XP al wat makkelijker gemaakt, maar hier blijft het dus niet bij. Er zijn ook nog grote aanpassingen gedaan aan de challenges. Goed nieuws voor spelers dus, want XP behalen wordt dankzij de nieuwe update een stuk makkelijker.
Naast de problemen rond XP hebben de ontwikkelaars van Halo Infinite nog meer te doen. Spelers zien namelijk ook graag dat het mogelijk wordt om in de campaign missies opnieuw te spelen. Dit is momenteel nog niet mogelijk, maar 343 Industries heeft al wel bevestigd dat er aan gewerkt wordt.

Populair Nieuws