Andere Spider-Man acteurs uit nieuwe Spider-Man trailer geëdit?

News
donderdag, 18 november 2021 om 8:00
spider man 1f1651349971
De nieuwe Spider-Man: No Way Home trailer is gisteren uitgebracht. Nu lijkt het alsof er mogelijk acteurs weggelaten zijn in de montage. Dat blijkt uit de Braziliaanse versie van de trailer.
De nieuwe trailer van Spider-Man: No Way Home is gisteren in verschillende gebieden uitgekomen, met over de hele wereld kleine aanpassingen. Zo heeft de trailer in Brazilië een scene die iets langer is dan die in de Engelstalige versie. Het fragment laat mogelijk zien dat iemand is uit de scene is geëdit voor de trailer.
In het shot springt Spider-Man van een bouwwerf naar Lizard, Sandman en Electro toe. Als je goed kijkt, lijkt het dat Lizard wordt geslagen door iets onzichtbaars.
Fans dachten gelijk dat Andrew Garfield of Tobey Maguire deze onzichtbare persoon is die Lizard een klap geeft. De mogelijke Spider-man zou in dat geval weggeëddit zijn zodat we geen spoilers krijgen over de film. Er zijn al een tijdje geruchten dat Garfield en Maguire zullen terugkeren in de nieuwe Spider-Man film, maar er is nog niks bevestigd door Marvel of Sony zelf. Ook de acteurs ontkennen te spelen in de film.
Deze mogelijke edit zou niet de eerste keer zijn dat Marvel details achterhoudt in een trailer, zo zijn er bij Avengers: Endgame gewijzigde en ongebruikte shots gebruikt in de trailers. Verder hebben al meerdere acteurs gelogen over hun betrokkenheid in verschillende Marvel-projecten.

Tom Holland redt MJ niet?

Verder wordt er ook nog gedacht dat Tom Holland niet de Spider-Man is die MJ's hand probeert te pakken wanneer zij valt. Het zou de hand van Andrew Garfield kunnen zijn. Fans beseften al snel dat dit erg veel lijkt op de scene waarin Gwen Stacy valt, wat het mogelijk zou maken dat Garfields Spider-Man hier misschien mee te maken zou hebben. Bovendien draagt Tom Holland in de trailer vaak zijn Iron Spider-suit, wat betekent dat zijn handen helemaal rood zouden moeten zijn. Maar de hand die naar MJ rijkt is rood met blauw.

Populair Nieuws