Toch enthousiasme voor nieuw Apple product

News
vrijdag, 21 april 2023 om 10:00
apple 1839363 1920f1612952324
Naar verwachting komt Apple binnenkort met een gloednieuw product, namelijk de Mixed Reality headset waar het bedrijf al jaren aan werkt. Volgens veel recente berichten viel het apparaat alleen erg tegen. Nu zijn er toch ook positieve geluiden.
Er zijn grote twijfels of de Mixed Reality headset van Apple, die AR en VR combineert, een succes kan worden. Verschillende medewerkers van Apple hebben onlangs laten weten dat het apparaat duur is, maar vrij weinig te bieden heeft. De headset zou een oplossing zonder probleem zijn en alleen naar buiten worden gebracht omdat Tim Cook een prestigeproject op de markt wil brengen.
Maar leaker Evan Blass meldt via zijn (afgeschermde) Twitter-account dat er ook positieve berichten zijn (via Macrumors). Blass heeft met een tester gesproken die aanvankelijk ook vond dat de headset niet bijzonder interessant vond. Maar onlangs heeft die tester de headset opnieuw geprobeerd en nu wordt deze persoon naar eigen zeggen weggeblazen door het appaat.
Er zijn volgens deze tester enorme sprongen gemaakt sinds eind vorig jaar. Nu is hij enthousiast op een “neem mijn geld”-manier. Dat geld zal, ook al is de headset mogelijk heel goed, een heikel punt blijven voor veel klanten, aangezien de headset naar verluidt meer dan 3000 dollar kost.

Wanneer wordt Apple’s Mixed Reality headset onthuld?

Het duurt als het goed is niet lang meer voor we de Mixed Reality headset met eigen ogen kunnen zien. Verwacht wordt dat het apparaat op WWDC23 wordt onthuld. Apple beschrijft dat evenement als de grootste WWDC ooit.