Tip: Xbox Series S met Shock Blue controller nu te bestellen bij Amazon!

News
woensdag, 17 maart 2021 om 12:30
xbox series sf1604058701
Als je je handen wil leggen op een PlayStation 5 of Xbox Series X, dan ben je nog wel een paar maanden bezig. Je kan nu alleen wel een Xbox Series S inclusief een gloednieuwe Shock Blue controller bestellen bij Amazon!
De zoektocht naar een next-gen console zal voor velen nog een lange tijd gaan duren. Door het wereldwijde tekort op microchips zal het namelijk tot het einde van 2021 duren voordat de productie weer een beetje op peil is. Dat is goed te zien aan de voorraad van PS5 consoles, die als sneeuw voor de zon verdwijnen wanneer er weer een paar exemplaren beschikbaar zijn.
Er is alleen één next-gen console die wel vrij goed beschikbaar is, de Xbox Series S. Microsoft is deze generatie gekomen met twee verschillende consoles, met de Series S als het voordelige apparaat die zich niet op 4K richt. In plaats daarvan is de Xbox Series S een console die voor een mooie prijs een next-gen ervaring biedt, helemaal in combinatie met de Xbox Game Pass. Op Amazon is de Xbox Series S nu te bestellen in combinatie met de Xbox Shock Blue controller voor een voordelige prijs!

Voordelig next-gen gamen op de Xbox Series S

Zoals gezegd is de Xbox Series S een erg aantrekkelijke deal in combinatie met de Xbox Game Pass. Met deze dienst krijg je toegang tot een enorm scala aan games, waar er vorige week nog 20 Bethesda titels aan zijn toegevoegd. Check bijvoorbeeld ook onze livestream met Yarasky, waarin wij ons een weg door de Xbox Game Pass hebben gespeeld!