Outlaw Pass Nr. 5 gaat van start in Red Dead Online met veel beloningen

News
woensdag, 17 maart 2021 om 13:00
red dead online 3 16 2021 gang hideoutsf1615978683
Outlaw Pass Nr. 4 is ten einde gekomen in Red Dead Online, maar spelers hoeven gelukkig niet lang te wachten op de volgende ‘battle pass’. Rockstar is namelijk nu al gekomen met Outlaw Pass Nr. 5!
Er zijn momenten geweest dat spelers lang hebben moeten wachten op een nieuwe Outlaw Pass in Red Dead Online, maar met de lockdown wil Rockstar spelers deze keer niet in de spanning laten. De ontwikkelaar komt nu namelijk met Outlaw Pass Nr. 5, waarmee spelers weer veel unieke beloningen kunnen vrijspelen.
De nieuwe exclusieve variant op de Wheeler, Rawson & Co. Club kost een flink aantal goudstaven, 35 om precies te zijn, maar wanneer je voor 23 maart de upgrade aanschaft krijg je een korting van tien goudstaven. Wil je dus toegang krijgen tot de 80 rangen met speciale goodies, dan is nu de tijd om toe te slaan.

Inloggen voor beloningen in Red Dead Online

Het is deze week niet alleen waard om in te loggen voor de nieuwe Outlaw Pass, maar ook om simpelweg beloningen binnen te harken. Alle Traders, Collectors, Naturalists en Moonshiners krijgen namelijk verschillende rewards wanneer ze het digitale Wilde Westen bezoeken. Zo krijgen Traders twee beloningen voor 25 Trader Goods, mogen Collectors hun handen ophouden voor vijf American Wildflowers en krijgen Moonshiners vijf gratis Mash Refills en een coupon van 30 procent korting op een Promising of Novice Moonshiner Item. Naturalists krijgen een gratis Legendary Ghost Panther Sample om in te leveren bij Harriet Davenport.
De rollen kunnen daarnaast ook genieten van korting op handige upgrades. Deze week geldt er namelijk 40 procent korting op de Refined Binoculars, de Wilderness Camp, Moonshine Still upgrades en alle Trading Wagons. Alle spelers kunnen daarnaast profiteren van 30 procent korting op Role Outfits en hoeden.