Vanaf vandaag 20 Bethesda games naar Xbox Game Pass

  Microsoft heeft onlangs officieel groen licht gekregen wat betreft de Zenimax overname. Meerdere studio's waaronder Bethesda opereren nu onder Microsoft en dat betekent goed nieuws voor Xbox gamers. Maar liefst 20 Bethesda games komen namelijk vandaag naar Xbox Game Pass.

  Dat maakte Xbox bekend in een blogpost op haar website. In totaal komen er maar liefst 20 Bethesda games naar de dienst, waarvan er 11 helemaal nieuw zijn in het aanbod. 16 van de games zijn voor zowel PC als Xbox gamers beschikbaar en kunnen overal gespeeld worden, dus ook via cloud gaming.

  Hieronder de volledige lijst.

  Xbox Game Pass games in de toekomst vaker verrijkt met Bethesda games

  Natuurlijk zijn dit niet alle Bethesda games die er zijn. Zo ontbreekt The Evil Within 2 bijvoorbeeld in deze lijst. Waarschijnlijk houdt Microsoft deze games achter de hand om later alsnog naar de dienst te brengen. Voor nu zijn er in ieder geval 20 toffe titels, nieuw en wat ouder, toegevoegd aan het aanbod, waardoor we weer flink wat uren vooruit kunnen. Vooral Fallout en The Elder Scrolls doen een flinke duit in het zakje wat betreft speluren.

  Microsoft heeft daarbij aangegeven voor de release van de Series X dat alle first party games meteen naar Xbox Game Pass zullen komen. Daar horen voortaan de nieuwe releases van Bethesda en andere Zenimax ontwikkelaars dus ook bij.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.