Twitch livestream: Yarasky en XGN spelen Xbox Game Pass uit!

News
maandag, 15 maart 2021 om 15:30
stream xbox series s xbox game passpngjpgf1615549645
XGN is terug op Twitch met een sprankelende nieuwe livestream. Dit keer gaan we tijdens de Twitch livestream aan de slag met de Xbox Series S. En wie Xbox zegt, zegt natuurlijk Xbox Game Pass en dus gaan we maar liefst 8 uur lang los met Xbox Game Pass Ultimate! Dat doen we natuurlijk niet alleen en dus gaan we samen met Yarasky 8 uur lang gamen. Lees hier alle details over de Twitch livestream en hoe je Xbox Game Pass Ultimate codes kan winnen!
We zijn weer terug van weggeweest met een XGN livestream. Maandag 15 maart gaan we om 16:00 uur live op Twitch om de Xbox Game Pass Ultimate uit te spelen op de Xbox Series S. Dat doen we gelukkig niet alleen, want bekende YouTuber Yarasky doet gezellig met ons mee. Recentelijk kon je al ons interview met de content creator lezen, waarin we al een tipje van de sluier oplichten.
In totaal gaan we minstens 8 uur lang streamen en gaan we met allerlei verschillende games aan de slag. Zo hebben we favorieten van Yarasky op de planning, maar bepaalt XGN ook welke titels voorbijkomen op de Xbox Series S. Natuurlijk kun je ons in de reacties ook laten weten welke games je wil zien tijdens de stream, zolang ze maar op de Xbox Series S speelbaar zijn.
Om alles goed op een rijtje te zetten, legt Luuc het allemaal nog even uit in de video hieronder.

De Twitch livestream planning

De Twitch livestream kun je maandag 15 maart om 16:00 uur live volgen via onze Twitch-pagina: XGN_NL. Via Twitch kun je gezellig met ons babbelen, games aanvragen of ons ondervragen over Xbox Game Pass en natuurlijk de Xbox Series S. Yarasky zendt de volledige livestream ook via zijn eigen kanaal uit. Je kunt de livestream ook volgen via de frontpage van XGN.nl of alvast via de onderstaande link ons account volgen, zodat je weet wanneer we losgaan!
Vergeet zeker niet om een bezoekje te brengen aan de livestream, want we zorgen niet alleen voor vermaak, maar we geven ook Xbox Game Pass Ultimate codes weg! Kijkers kunnen kans maken op 4x een maand Xbox Game Pass Ultimate en 1x een compleet jaar Xbox Game Pass Ultimate.
Check de livestream hieronder!
Dit artikel is in samenwerking met Microsoft.

Populair Nieuws

Laatste Reacties