Tip: Super Mario 3D World + Bowser's Fury kopen met korting bij Amazon

  Wie nog op zoek is naar Super Mario 3D World + Bowser's Fury doet zich er goed aan om naar Amazon.nl af te reizen. Daar is de game nu met flinke korting te koop. Deze korting wil je niet laten liggen en daarom geven we je nu deze tip!

  Super Mario 3D World + Bowser's Fury kopen bij Amazon

  De recent verschenen heruitgave van Super Mario 3D World op de Nintendo Switch is nu al in de aanbieding. Bij Amazon Nederland wordt de game met de toffe Bowser's Fury uitbreiding met korting verkocht. De game die normaliter 59,99 euro kost, is daar nu nog maar voor 44,95 euro te vinden.

  In Super Mario 3D World + Bowser's Fury krijg je als het ware de volledige Wii U-titel uit 2013 samen met een nieuwe uitbreiding waarin Mario en Bowser Jr. samen moeten werken. De nieuwe content is als het ware een uitbreiding die in het verlengde ligt van Super Mario Odyssey.

  Dennis M.

  Ook korting bij Game Mania

  Naast dat Super Mario 3D World + Bowser's Fury bij Amazon.nl in de aanbieding is, zijn er ook tal van deals te vinden bij Game Mania. Daar is de lente uitverkoop gestart. Deze is tot en met 18 april geldig en geeft onder andere korting op games als Cyberpunk 2077 en Immortals Fenyx Rising. Beide games zijn bijna voor de helft van de prijs in de aanbieding.

  Mocht je twijfelen over één van de bovenstaande games, kun je natuurlijk altijd eerst de reviews checken op de site. Zo gaven we mooie cijfers aan de nieuwe Mario-titel en Ubisofts nieuwe open world game, terwijl Cyberpunk werd bestempeld als een meesterwerk geplaagd door problemen.

  Super Mario 3D World + Bowser's Fury

  Verkijgbaar vanaf 12 february 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.