Assassin's Creed Valhalla Ostara Festival wordt verlengd

  Het Ostara Festival veroorzaakte veel problemen in Assassin's Creed Valhalla. Nu die problemen zijn opgelost wordt het festival ook gelijk verlengd zodat iedereen zijn beloningen kan verzamelen.

  Voor veel spelers van Assassin's Creed Valhalla zal het een verademing zijn dat het Ostara Festival even verlengd zal worden. Het tijdelijke evenement veroorzaakte een paar bugs die de game lieten crashen, hierdoor werden een paar dingen afgesloten die je nodig had voor het binnenhalen van de beloningen. Met de laatste update zijn deze bugs verholpen, maar die update was eigenlijk al een paar weken geleden.

  Nu het Ostara Festival dus verlengd is, kan je de benodigde dingen doen om deze beloningen toch op te halen in Assassin's Creed Valhalla. Oorspronkelijk zou het Ostara Festival morgen eindigen, maar nu het verlengd is krijgen we een weekje extra om alle doelstellingen te voltooien. Toch zijn er een paar fans die niet snappen waarom de verlenging nodig is, want de afgelopen weken was er genoeg mogelijkheid om alle beloningen te halen.

  Ostara Festival verlengd

  Andere spelers zijn weer heel blij dat het Ostara Festival verlengd is, want ze vinden de kleurtjes en de setting gewoon heel mooi in Assassin's Creed Valhalla. Opvallend is wel dat het Ostara Festival zo dicht tegen het einde toch nog met een week verlengd wordt, zou het misschien iets te maken hebben met de nieuwe DLC Wrath of the Druids die deze maand uit moet komen. Wrath of the Druids komt op 29 april uit en de verlenging van het evenement overbrugt weer een stukje tijd tot de DLC uitkomt.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.