Laatste Reviews

  Reviews van de nieuwste en beste games op PlayStation 4, Xbox One, PC en meer, en recensies van films, tv-series, smartphones, tablets en gadgets.

  Final Fantasy 7 Rebirth Review - In de wolken van Cloud

  Square Enix verraste vriend en vijand met Final Fantasy 7 Remake. De eerste titel van een trilogie aan remakes bleek niet simpelweg het verhaal van de 1997-game opnieuw te vertellen, maar deze aan te vullen (en zelfs te vervolgen). Het was een schot in de roos, maar weet het vervolg, Final Fantasy 7 Rebirth, ook zo erg te verrassen? Ontdek het in onze Final Fantasy 7 Rebirth Review.

  Classified: France '44 Review - Elk schot telt

  D-Day staat voor de deur maar er moet nog veel gebeuren om die belangrijke dag een succes te maken. Volg een Special Forces eenheid in hun pogingen de Duitse oorlogsmachine te ontregelen en de lokale Franse verzetsgroepen te mobiliseren. Of dat ook leuk is, lees je nu in onze Classified: France '44 review.

  Suicide Squad: Kill the Justice League Review - Jagen op superhelden

  Na negen jaar mogen we eindelijk weer aan de slag met een game uit de stal van Rocksteady Studios, maar Suicide Squad: Kill the Justice League is wel een beetje anders dan zijn voorgangers. Of de game ook een beetje in de smaak valt lees je in onze Suicide Squad: Kill the Justice League review!

  Mario VS Donkey Kong Review - Puzzelend een aap verslaan

  Mario VS Donkey Kong deed zijn intrede in 2004 op de GameBoy Advance en doet nu opnieuw zijn intrede op de Switch. Is er veel veranderd als dat al überhaupt het geval is? Lees verder om onze indruk ervan te lezen.

  Banishers: Ghosts of New Eden Review - Emotionele spokenjacht

  Wie bel je als je in de zeventiende eeuw leeft en last hebt van spoken? In het geval van Banishers: Ghosts of New Eden ben je dan aangewezen op Red en Antea. Dit nieuwste avontuur van ontwikkelaar Don't Nod focust zich op alles wat met vloeken en geesten van doen heeft. De Banishers: Ghosts of New Eden review vertelt je of dit nieuwe mysterieuze avontuur je helemaal paranoïde maakt of dat je het toch beter bij Ghostbusters kunt houden.

  Persona 3 Reload Review - Terug naar school

  Het is bijna zover, Persona 3 Reload ligt over een paar dagen in de schappen. Wij mochten ermee aan de slag. Lees nu of de remake het waard is in onze Persona 3 Reload review.

  Like a Dragon: Infinite Wealth Review - Oneindig plezier

  Een nieuwe locatie, oude helden, dat is de basis van Infinite Wealth. Infinite Wealth trakteert spelers op niet één maar twee gelauwerde helden. Zowel Ichiban Kasuga als Kazuma Kiryu veroveren opnieuw de harten van gamers terwijl ze bepaald niet schuwen om hun vuisten te laten spreken. Plaats van actie is dit keer niet alleen het Japanse vasteland, maar ook een veel exotischer plek: Hawaii!

  The Last of Us Part 2 Remastered Review - Hoe zoet is wraak?

  The Last of Us is terug. Nog niet met een derde deel in de serie, maar het tweede deel heeft een upgrade gekregen naar de hardware van de PlayStation 5. Is dit de 'definitieve' versie van The Last of Us Part 2? Dat lees je nu in onze review.

  Double Dragon: Rise of the Dragon Review

  Het is glad en koud buiten. Dat klinkt als een perfect ingrediënt om binnen te zitten en te gamen. Een aanrader van ons: een beat ‘m up. Of Double Dragon: Rise of the Dragon daar geschikt voor is lees je nu in onze review.

  Another Code: Recollection Review - Goede herinneringen?

  Soms hoeft er aan een remake niet zoveel te gebeuren: moderne graphics en verbeterde muziek en je bent al bijna klaar. Maar een nieuwe versie van Another Code: Two Memories en Another Code R: A Journey Into Lost Memories is een wat complexere taak. Of die tot een goed einde is gebracht, lees je in onze review van Another Code: Recollection!

  Prince of Persia The Lost Crown Review

  Dertien jaar geleden leek de laatste korrel zand uit de hourglass of time verdwenen te zijn en het viel stil rondom de befaamde Prince of Persia franchise. Ubisoft heeft nu de zandloper omgedraaid en blaast de serie nieuw leven in met een compleet nieuw avontuur. Of dit een zoethoudertje is tot de Sands of Time Remake of een volwaardige nieuwe manier is om de tijd te vergeten lees je in deze Prince of Persia The Lost Crown Review.

  ERAZER Hunter X20 (MD 34560) Review - Tower of Power

  ERAZER timmert flink aan de weg. Sinds de Medion-tag losgelaten is, verschijnen nieuwe modellen aan de lopende band. De Hunter X20 is niet nieuw, maar heeft onlangs wel een flinke upgrade gekregen. Tijd om deze tower-pc, uitgerust met Intel Core i7, 14700K en RTX 4070 Ti de moeite waard is.

  PlayStation Portal Review - Stream je games vanaf de bank

  Je kan er eigenlijk niet omheen: mobiele apparaten om je games op te spelen. Nintendo was in 2017 ergens trendsetter met de Nintendo Switch, maar sinds de introductie van de Steam Deck lijkt de markt in een stroomversnelling te zitten. Ook Sony lijkt die populariteit niet te zijn ontgaan, want de PlayStation Portal past prima in het bovenstaande rijtje thuis. Of de handheld de beloftes waarmaakt, lees je in de PlayStation Portal review.

  Eufy Security Solar Wall Light Cam S120 Review Licht in de duisternis?

  Eufy heeft flinke naam opgebouwd met draadloze deurbellen en camera’s. Nu combineert het merk een slimme buitenlamp met een beveiligingscamera en die werkt geheel op een ingebouwd zonnepaneel. Of dat handig is of niet lees je in deze Eufy Security Solar Wall Light Cam S120 Review.

  Next Goal Wins Review - Taika Waititi belooft een sportsprookje

  Bij een film over sport is het altijd moeilijk om goed op beeld te krijgen wat sport zo mooi maakt. Weet regisseur Taika Waititi te scoren met de comedy film Next Goal Wins?

  The Kill Room Review - is Samuel L. Jackson al uitgedoofd?

  The Kill Room neemt ons mee op een grootse reis in de kunstzinnige onderwereld van Reggie, die naast zijn artistieke werken ook duistere klusjes klaart voor de maffia. Met een vleugje hipheid en een snufje rebelsheid schildert hij niet alleen doeken, maar ook zijn eigen weg in de wereld van criminaliteit en kunst.

  Thanksgiving Review - Eli Roth horrorfilm maakt indruk

  Eli Roth heeft eindelijk de belofte waargemaakt die hij in 2007 deed met zijn neppe trailer Thanksgiving in de film Grindhouse. De verfilming van deze trailer is het wachten waard, vooral omdat het afwijkt van de gebruikelijke moderne horrorfilms door geen overdreven schrikeffecten toe te passen. Dit is waar Blumhouse namelijk bekend om staat, alsook gestoorde verhalen. Thanksgiving is rauw en puur.

  Eufy SoloCam S220 Review - Nooit meer de ladder op?

  Anker is al jaren bezig met het maken van camera’s en deurbellen. De laatste tijd verschijnen er verschillende modellen met een eigen zonnepaneel erop. Energiezuinig dus. De nieuwste telg in de serie is klein en slim. Hoe de SoloCam S220 zich verhoudt tot de rest lees je in deze Eufy S220 SoloCam Review.

  Migration Review - Film over eenden steelt harten menig gezin

  De nieuwste film van Illumination Studios, getiteld Migration, belooft een betoverende reis te worden voor het hele gezin. Gepland voor release op 6 december, markeert deze film een uitstapje voor het animatiestudio, vooral bekend van Gru en de Minions, naar een nieuw en dromerig avontuur.

  Arizona Sunshine 2 Review - Fred Again

  Arizona Sunshine maakte eind 2016 furore op de toen aanwezige VR sets, waaronder de PS VR. Inmiddels zijn we een generatie verder (in het geval van de Quest zelfs twee generaties), dus hoog tijd voor een vervolg op deze zonnige zombie-shooter. Arizona Sunshine 2 belooft meer en beter te zijn, bovendien ben je niet meer alleen, je hebt een nuttig huisdier! Kan Arizona Sunshine 2 de verwachtingen waar maken? Lees het in onze review.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.