Laatste Reviews

  Reviews van de nieuwste en beste games op PlayStation 4, Xbox One, PC en meer, en recensies van films, tv-series, smartphones, tablets en gadgets.

  WorkFit TX Review - Professioneel thuiswerken op hoogte

  Velen van ons beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens. Gezonder eten, meer sporten en vooral meer uit die luie stoel komen. Ondertussen werken we allemaal thuis waar we provisorisch een werkplekje ingericht hebben met een laptop die nét even te laag staat en een beeldscherm dat nét niet helemaal recht staat. De Workfix deskverhoger belooft niet alleen een betere inrichting van de (thuis)werkplek, maar biedt ook de mogelijkheid om actief te worden tijdens je werk! Dat belooft wat!

  Astro A20 Gen 2 Review - De nieuwe generatie

  Met de nieuwe generatie consoles is het ook tijd voor een nieuwe generatie headsets. Gelukkig komt Astro al vrij snel met haar nieuwe A20 Gen 2 headset, maar is de headset ook echt next-gen?

  Fitness Boxing 2 Rhythm & Exercise Review - Fit worden zonder extra hulpstukken

  In de huidige tijd van bankhangen voor Netflix, thuiswerken en lockdowns is het belangrijker dan ooit om uit die luie stoel te komen en actief bezig te zijn. Nu dat niet op de dansvloer, tijdens het shoppen in de binnensteden kan of in de sportschool kan, is de vraag naar een sport-oplossing thuis groter dan ooit. Fitness Boxing 2 Rhythm & Exercise komt dan ook als geroepen. Maar biedt de game ook een volwaardige fitnesservaring?

  Cobra Kai seizoen 3 Recensie- Meer nostalgie, maar iets te weinig kracht

  Cobra Kai is ongekend populair en combineert de nostalgie van de The Karate Kid-films met een gezonde dosis humor en wat drama. Nu is het tijd voor seizoen 3, waarin de cliffhanger van seizoen 2 een vervolg krijgt. Blijkbaar heeft niet alleen Miguel een klap gekregen, want in de Cobra Kai seizoen 3 recensie duizelt het van de sterren, terwijl het verhaal wankelt.

  The Mandalorian seizoen 2 Review - This is the Way

  Toen Disney+ eind 2019 lanceerde met The Mandalorian waren de reacties vrijwel unaniem positief. Dat was een welkome verandering voor een franchise waarin nieuwe films en series al ruim twintig jaar vaker kunnen rekenen op controverse dan een warm onthaal. Of seizoen 2 dat zelfde warme onthaal verdient lees je in deze review.

  Twin Mirror Review - Dontnod houdt de spiegel voor

  DontNod blinkt uit in episodische, persoonlijke verhalen met bovennatuurlijke verschijnselen. Kan een verhaal zonder episoden én zonder iets bovennatuurlijks toch boeien?

  Unhinged review (Blu-ray) – Wegmisbruikers op zijn ergst

  Als je veel autorijdt, heb je vast wel eens de neiging gehad om op je toeter te rammen omdat iemand staat te treuzelen voor een groen licht of zijn knipperlicht niet aanzet. In Unhinged wordt heel erg duidelijk gemaakt waarom dat niet altijd een goed idee is. De thriller geeft road rage een hele nieuwe dimensie, maar qua onderbouwing is de film als een auto met een lege tank.

  MSI Aegis Ti5 Review - Futuristische verschijning

  Wie het land van PC-gaming wil betreden kan soms door de bomen het bos niet meer zien. Een bakbeest vinden dat je één keer koopt waarna je jaren ongestoord geniet van de nieuwste games in de allermooiste kwaliteit voelt voor nieuwkomers alsof je in het donker zoekt naar een speld in een hooiberg. Hier wil MSI met de MSI Aegis Ti5 verandering in brengen. Of het nieuwe paradepaardje aanslaat, lees je in onze MSI Aegis Ti5 review.

  Puyo Puyo Tetris 2 Review – Puzzelen als een malle!

  Tetris is een wereldwijd bekend fenomeen. Blokjes stapelen is al jaren populair en er zijn dan ook talloze varianten van, zoals Puyo Puyo wat net wat anders werkt . De puzzelgames kruisten zich eerder al voor een vermakelijke mix, maar zijn nu weer terug om nog flink wat uitdaging te bieden in één schattige mix. Hoewel dit garant staat voor urenlang vermaak, zijn er wel wat blokjes in de verkeerde rij geplaatst.

  Cyberpunk 2077 Review - Meesterwerk met nodige problemen

  Cyberpunk 2077 is eindelijk uit. Na lang gewacht te hebben en nadat de game ontelbare keren is uitgesteld, kunnen we eindelijk aan de slag met de avonturen in Night City. Nu is de vraag: maakt Cyberpunk 2077 de hype waar? Je ontdekt het in onze Cyberpunk 2077 review.

  World of Warcraft Shadowlands Review - Op naar het hiernamaals!

  Met 15 jaar is World of Warcraft al behoorlijk op leeftijd, maar nog steeds wordt de MMO dagelijks door duizenden spelers gespeeld. Voorlopig is het einde van de game dan ook niet in zicht, maar toch wordt er een reis gemaakt naar het hiernamaals. Of dat een succesvol tripje is lees je in onze World of Warcraft Shadowlands review!

  Gears Tactics Review – Heerlijk zijspoor voor Gears!

  Als je denkt aan Gears of War, dan denk je waarschijnlijk de intense en bloedige shooteractie, de oerlelijke, maar o zo brute Locust en geweren waar kettingzagen op gemonteerd zitten. De franchise maakt nu een zijstap waarin de intense shooteractie verruild wordt voor een meer tactische insteek. De turn-based tactische game Gears Tactics brengt een goede afwisseling op de shooters, maar start niet onbevlekt als tactische game.

  Empire of Sin Review - Een XCOM met gangsters?

  Wie Empire of Sin een beetje heeft gevolgd, zal snel vergelijkingen zien met een andere, uitstekende strategiegame: XCOM. Lees hieronder onze Empire of Sin review en kom erachter of het machtsspelletje vol gangsters daarbij in de buurt komt of tussen de vissen mag slapen.

  Dragon Quest XI S Review - De definitieve versie?

  Inmiddels is er bijna geen gamer meer die nog niet heeft gehoord van Dragon Quest XI S. De game die in 2017 verscheen kreeg in 2019 een speciale, vernieuwde versie voor de Switch. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition is de naam van de game en die is na een jaar exclusiviteit nu ook eindelijk op de PlayStation 4, Xbox One en PC speelbaar. Of de game nog steeds een pareltje is, lees je in onze Dragon Quest XI S review.

  Sony WH-1000XM4 Review - De koning is dood, lange leve de koning

  Met de lancering van de WH-1000XM3 in 2018 heeft Sony de macht overgenomen in het land van active noise-cancelling koptelefoons van Bose. Dit jaar probeert het Japanse bedrijf de macht vast te houden met de opvolger in de lijn. Of dat is gelukt, kan je lezen in onze Sony WH-1000XM4 review.

  Destiny 2 Beyond Light Review – Omarm de duisternis

  Het is weer tijd voor een nieuwe uitbreiding van Destiny 2. Dit keer kiest Bungie ervoor om naar de duisternis te gaan in plaats van naar het licht, vandaar ook de naam Beyond Light. Toch pakt het niet altijd even goed uit, zoals je in onze Destiny 2 Beyond Light review leest!

  Nacon Revolution Unlimited Pro Review - Speciale Call of Duty controller

  Nacon brengt regelmatig toffe controllers uit die de nodige voordelen met zich meebrengen. Dit keer brengt de accessoirefabrikant een speciale Call of Duty Black Ops Cold War versie van de Revolution Unlimited Pro controller uit voor PlayStation 4 en PC. De controller is van alle gemakken voorzien, maar kost wel een flinke duit.

  Let's Sing 2021 Review - Zing de longen uit je lijf!

  Geen familie of vrienden op bezoek deze feestdagen? Geen probleem, dan kan je je tenminste ongegeneerd laten gaan met Let’s Sing. Kap de meegeleverde microfoon of je mobieltje en zing mee op één van de 30 liedjes die de 2021 editie je voorschotelt.

  Immortals Fenyx Rising Review – Breath of the Fenyx

  Waar Nintendo een paar jaar geleden hoge ogen gooide met Breath of the Wild, doet Ubisoft dit regelmatig met haar Assassin’s Creed games. Iemand bij Ubisoft had het briljante idee deze twee games in de blender te gooien om er een lekkere smoothie van te maken. Het resultaat is een heerlijke open wereld-game, maar wel een met nét iets te veel zout in de mix.

  Godfall Review - De eerste echte looter-slasher

  Godfall is een van de PlayStation 5 launch titels, die er zeker prachtig uitziet. De graphics van de game voldoen aan de hoge PS5-verwachtingen. De makers van Godfall wilden een nieuw genre in de gamewereld brengen door te komen met de zogenoemde looter-slasher. Of de PS5 launchtitel een aanrader is lees je in onze Godfall review.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.