Laatste Reviews

  Reviews van de nieuwste en beste games op PlayStation 4, Xbox One, PC en meer, en recensies van films, tv-series, smartphones, tablets en gadgets.

  Resident Evil Village Review - Backpacken in Europa was nog nooit zo vies, eng en leuk!

  In mei leggen alle vogels een ei, maar Capcom heeft al veel langer zitten broeden op de nieuwste telg in de Resident Evil serie. Waar we eerder een geschift gezin voor onze kiezen kregen, krijgen we het nu aan de stok met hele andere wezens. Resident Evil Village opent de poorten van een heel nieuw horroravontuur , waarbij weer een flinke stap gezet wordt richting het niveau van vroeger!

  Returnal Review - Spring, schiet, sterf, opnieuw

  Spring, schiet, sterf, opnieuw; dat is het mantra van Returnal, de gloednieuwe PS5 exclusive van Housemarque. De studio die bekend staat om haar in de puntjes uitgewerkte gameplay boort een compleet nieuw genre aan voor het Zweedse bedrijf. Waar altijd werd ingezet op arcade-titels is Returnal een third-person roguelike shooter. Of de nieuw ingeslagen weg voor Housemarque een schot in de roos is, lees je in onze Returnal review.

  NieR: Replicant Review - Yoko Taro weet wederom te scoren!

  Net als in de preview geldt ook nu: Yoko Taro heeft weer een fantastische game weten te maken. Het is dan wellicht niet een gloednieuw verhaal dat geheel onbekend is, maar het verhaal wordt voor het eerst in het Westen uitgebracht met een lading aan verbeteringen en extra toevoegingen. De game is vanaf morgen te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC en via backward compatibility op PlayStation 5 en Xbox Series consoles.

  Hitman 3 Seven Deadly Sins: Greed Review – De een zijn dood is de ander zijn brood!

  De nieuwste trilogie van Hitman mag dan wel zijn afgerond met Hitman 3 (wat wij in onze review een prima game vonden), IO Interactive is nog niet klaar met Agent 47. Middels de Seven Deadly Sins DLC zal je terugkeren naar de iconische locaties om wederom aan het moorden te gaan. In onze Hitman 3 Seven Deadly Sins: Greed review lees je of IO Interactive hiermee goud heeft geraakt of zelf een zonde begaat!

  Balan Wonderworld Review – Gimme gimme gimme?

  Terwijl we wachten op de release van meerdere Final Fantasy games en een nieuwe NieR, vermaakt Square Enix ons even met Balan Wonderworld. De schattige platform avonturen game biedt een laagdrempelig avontuur voor kids, maar voelt op veel vlakken behoorlijk ongeïnspireerd aan. Waarom lees je in deze Balan Wonderworld review!

  Outriders Review – Welkom op Enoch

  Outriders is de nieuwe game van People Can Fly, de studio achter Bulletstorm en Square Enix. Deze looter shooter brengt ons op de planeet Enoch, waar jij als Outrider de vrede moet laten terugkeren na een oorlog van meer dan 80 jaar. Samen met twee anderen kun jij aan de slag met een groot arsenaal aan wapens en speciale krachten die iedere Outrider uniek maakt. Maar is de game de moeite waard om een enkeltje naar Enoch te kopen? Je leest het hier in onze Outriders review.

  The Last Vermeer Review - Een oorlogsfilm over kunst

  Kan een oorlogsfilm over kunst, zonder gevechten en geweld boeien? The Last Vermeer probeert dat in ieder geval wel. Of dat gelukt is lees je in onze review.

  The Outer Worlds: Murder on Eridanos Review

  Fans van Outer Worlds hebben er lang op mogen wachten, maar hier is hij dan eindelijk; het laatste stukje DLC. Zelfs geruchten van een vervolg doen onderhand al een halfjaar hun rondes en ook Peril on Gorgon kwam een tijd geleden uit. Omdat jullie al lang op de uitbreiding moesten wachten houden wij jullie niet langer in de spanning. Hieronder volgt onze review.

  Plants vs Zombies: Battle for Neighborville Review - Plantaardig goed

  Plants vs Zombies: Battle for Neighborville maakt de overstap naar het scherm van de Nintendo Switch. Kan de handheld het oorlogsgeweld tussen planten en zombies aan?

  Xbox Wireless Headset Review – Strakke koptelefoon voor je Xbox

  Met de komst van de Xbox Series X en S heb je een krachtige next-gen console in huis met een aantal sterke voordelen. Korte laadtijden en betere graphics geven een betere ervaring dan ooit. De nieuwe Xbox Wireless Headset maakt de next-gen ervaring af met sterk geluid en extreem veel comfort. Voor 99 euro heb je een heel tof, maar nét geen compleet pakket.

  DOOM Eternal The Ancient Gods Part Two review – Hamerend einde van epische reeks!

  id Software heeft het verhaal van de Doomslayer over twee volledige games én een tweetal DLC's weten te rekken, waarbij de laatste van de uitbreidingen het (tijdelijke) pensioen van Doomguy inluidt. De vraag is dan ook of de demonen-killer een passend einde krijgt, of dat er nét even wat eerder een streep onder deze verhaallijn gezet had moeten worden. In onze DOOM Eternal The Ancient Gods Part Two review lees je waarom we gemengde gevoelens overhouden aan dit slotstuk!

  It Takes Two Review - Een nieuwe co-op hit?

  Co-op games zijn dood. Dat is in vele AAA-games de laatste tien jaar steeds meer de gedachte geworden. Josef Fares’ Hazelight Studios bewees in 2017 met A Way Out al deels het ongelijk en wil met het nieuwe geesteskind It Takes Two nog maar eens laten zien dat er een plek is voor co-op only games. Of hij daarin slaagt, lees je in onze It Takes Two review.

  Monster Hunter Rise Review - Jagen op de Switch!

  Het is bijna zover! Binnenkort kunnen fans aan de slag met Monster Hunter Rise. De serie bestaat al een lange tijd en het had een zekere cultstatus, maar sinds World is het echt doorgebroken tot de mainstream. Ben je benieuwd wat Capcom deze keer te bieden heeft? Lees dan gauw verder!

  Drive to Survive seizoen 3 Review – Een welkom kijkje achter de schermen bij de Formule 1!

  Twee succesvolle seizoenen tekende Netflix al af met Drive to Survive, alvorens ook de Formule 1-documentaire de gevolgen van COVID-19 ondervond. Zou er überhaupt worden geracet in 2021 en zo ja, zou Netflix wederom mee mogen lopen met alle teams op de grid? Het antwoord op die beide vragen is gelukkig ‘ja’, waardoor er nipt voor aanvang van het 2021-seizoen tien gloednieuwe afleveringen op de streamingdienst staan. In onze Drive to Survive seizoen 3 review lees je waarom ook deze editie een must-watch is voor elke F1-fanaat!

  Harvest Moon: One World Review - Het rondreizende boerenleven

  Het lijkt een tegenspraak: het boerenleven en rondtrekken door een gevarieerde wereld. Toch is dat precies wat Harvest Moon: One World probeert te bieden. Hoe dan? Met een opblaasbare boerderij!

  Monster Energy Supercross 4 Review - Mooie stunt of een harde crash?

  Bij motorcross draait het niet om pure snelheid, maar behendigheid en het juiste ritme in gedurfde sprongen vinden. Daarvoor is heel veel oefening nodig, in het geval van Monster Energy Supercross 4 eigenlijk te veel. Moet je de game halen als fan van de sport, laat staan als nieuwkomer? Je leest het in onze review.

  Crash Bandicoot 4: It’s About Time Review (PS5) – Een upgrade met kanttekeningen

  Crash Bandicoot is alweer even terug met een nieuw avontuur op de PlayStation 4. Het laatste avontuur met het buideldier voelde als een klassieker, maar dan vers van de pers. De PS5-upgrade van de game voelt niet zo verfrissend aan, want echt veel verbeteringen komen er niet voorbij.

  Anno 1800 Docklands DLC Review

  Met de Anno 1800 Docklands DLC wordt het derde seizoen van het spel geopend. Met Docklands kun je de havens van je stad veranderen in een internationaal handelscentrum en je rivalen wegspelen door een handelsmonopolie te creëren. De uitbreiding brengt de mogelijkheid om een heel handelsimperium op te bouwen, maar kent wel wat balansproblemen.

  EPOS GTW270 Hybrid review - een lust voor het oor

  Nog niet zo lang geleden waren ze een gimmick, nu lijken we niet meer zonder te kunnen: in-ear oordoppen. Populair gemaakt door Apple zijn deze ‘oortjes’ niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook EPOS heeft zijn serie gaming headsets uitgebreid met een setje draadloze oordopjes. Wij testten de nieuwe GTW 270 Hybrid.

  Capcom Arcade Stadium Review – Co-op collectie voor retro-liefhebbers

  Pats! Nog even een knal op iemands mooie mond. Boem! Nog even wat extra kogels in dat ene vliegtuigje dat al de hele tijd achter je aan zit. Capcom Arcade Stadium zorgt er continu voor dat je denkt ‘nog even doorspelen’ en daarmee is Capcom geslaagd om weer wat goeds af te leveren.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.