‘WhatsApp geschiedenis overzetten van Android naar IOS binnenkort mogelijk’

  Het lijkt erop dat WhatsApp werkt aan een nieuwe functie waardoor het mogelijk moet worden om je chatgeschiedenis over te zetten van Android naar Apple. Ook zou het mogelijk moeten worden om WhatsApp Web te gebruiken zonder dat je telefoon internetverbinding heeft.

  Gebruikers die op dit moment overstappen van Android naar IOS of andersom zitten vaak met een probleem. Het is nu nog niet mogelijk om op een veilige manier je gespreksgeschiedenis over te zetten van Android naar Apple telefoons. Wel zijn er een aantal tools van derden die je zou kunnen downloaden om dit te doen, maar deze zijn niet betrouwbaar en in strijd met de voorwaarden van WhatsApp.

  WhatsApp geschiedenis overzetten later dan andere apps

  Nu lijkt het erop dat WhatsApp de functionaliteit eindelijk gaat invoeren. De WhatsApp-nieuwssite WABetaInfo plaatste op maandag een screenshot van de app waarop de tekst ‘move chats to Android’ te zien is. Het is te hopen dat de functionaliteit ook andersom gaat werken. WhatsApp loopt hierbij wel achter op apps als Signal, Telegram en Viber die een soortgelijke functionaliteit al eerder hadden.

  Er is op dit moment nog geen datum bekend waarop de nieuwe functie ingevoerd zal worden. Verder beweert WABetaInfo dat dit alles onderdeel is van het nieuwe Multi Device, waarmee je WhatsApp op meerdere apparaten tegelijk zou kunnen gebruiken. Dit zou bijvoorbeeld betekenen dat je WhatsApp Web kunt gebruiken zonder dat je telefoon verbinding heeft.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.