Nintendo Direct kondigt Fall Guys release voor Switch aan

News
donderdag, 18 februari 2021 om 15:30
fall guysf1652742379
Tijdens de Nintendo Direct van gisteravond werd er aangekondigd dat de populaire game Fall Guys uitgebracht wordt op de Nintendo Switch. Wat kunnen we verwachten van de game?
Fall Guys was in 2020 een van de populairste spellen van het jaar. Het is dan ook niet gek dat het een release krijgt op de Nintendo Switch. Dit wilden veel fans van de game ook zien. Wat maakt Fall Guys eigenlijk zo populair?

De hype

Fall Guys is een Battle Royale game waarin je in verschillende, leuke minigames het tegen 60 andere spelers op moet nemen. De minigames variëren van elkaar en er valt vaak iets nieuws te doen per potje. Vaak bevatten deze minigames verschillende obstakels die je moet proberen te vermijden. Omdat jouw karakter in Fall Guys vaak heen en weer slingert, is het een uitdaging om niet van de map te vallen.
Dit spel was in 2020 superpopulair, voornamelijk omdat de minigames leuk zijn om meerdere keren te bespelen. Ook wil men vaak proberen de beste te zijn in de verschillende potjes. Doordat het een uitdaging is om in dit spel te winnen, spenderen spelers vaak meerdere uren om een keer te winnen, waardoor de populariteit van het spel steeds groter werd.
Ook bevat deze game, net zoals veel andere Battle Royale games, seizoenen. In deze seizoenen kun je verschillende skins bemachtigen en worden er nieuwe minigames toegevoegd.
Bekijk hieronder de Nintendo Direct trailer van de Fall Guys Switch release:

Release

Fall Guys komt deze zomer uit op de Nintendo Switch. De exacte datum van de release van het spel is nog niet bekendgemaakt.
Fall Guys kost normaal op andere platformen rond de 20 euro. We kunnen dan ook verwachten dat het op de Nintendo Switch ook zoveel gaat kosten.
Ben jij ook enthousiast dat Fall Guys op de Switch komt? Laat het achter in de reacties!