Fall Guys bevestigd voor Xbox Series X en Xbox One

News
vrijdag, 19 februari 2021 om 8:00
fall guys seizoen 3f1606378543
Fall Guys komt naar Xbox Series X en One. Dat staat te lezen in een post op het officiële Xbox blog. Nog deze zomer komen de stuntelende boontjes naar Microsofts platforms.
Fall Guys is een battle royale game waarin je wint door gekke obstakels te overleven, vaak terwijl je ook nog eens naar een finish racet. De game werd kort na de release in augustus 2020 al snel razend populair. Op dat moment was de game exclusief op PlayStation en PC te spelen, maar in de afgelopen dagen is dat snel veranderd.

Wanneer komt de game naar Xbox Series X en One?

Fall Guys komt in de zomer van 2021 naar Xbox. Een datum of maand is nog niet bekend, maar het is al een redelijk nauwkeurige indicatie. Daarmee komt deze release ongeveer een jaar nadat de game oorspronkelijk uitkwam.

Fall Guys ook naar Switch

Overigens is dit het enige platform waarvoor Fall Guys deze zomer in aantocht is. In de Nintendo Direct van afgelopen week is namelijk aangekondigd dat de game ook naar Nintendo Switch komt. Mogelijk valt de release voor beide platforms op dezelfde datum.
Fall Guys wordt nog geregeld geüpdatet en zit op dit moment in zijn derde seizoen. Dit seizoen heeft een winterthema en loopt daarom waarschijnlijk op zijn einde. Tegen de tijd dat de game op Xbox Series X en Switch lanceert zal hij waarschijnlijk in het vierde of vijfde seizoen zitten.

Populair Nieuws