Fall Guys op Switch en Xbox uitgesteld om crossplay

  Een aantal maanden geleden werd in korte tijd aangekondigd dat Fall Guys naar Nintendo Switch en Xbox-consoles zou komen. Destijds stond de release voor deze zomer gepland, maar daar komt ontwikkelaar Mediatonic nu van terug. De zomer zou te vroeg zijn om alle geplande features in de game te stoppen.

  Mediatonic is onlangs overgenomen door Epic Games. In een blogpost schrijft de ontwikkelaar dat dat veel nieuwe mogelijkheden biedt voor Fall Guys. Er zouden dan ook veel nieuwe features naar de game komen, maar dat betekent wel dat de release van de Switch- en Xbox-versies uitgesteld moet worden.

  Crossplay zorgt voor vertraging

  De grootste feature waaraan gewerkt wordt is crossplay. De mogelijkheid om met spelers op andere platforms te spelen bestond nog niet, maar Mediatonic will crossplay gereed hebben wanneer de game naar Switch en Xbox komt. Dat is niet mogelijk in de oorspronkelijke releaseperiode.

  Wanneer komt Fall Guys wel naar Switch en Xbox?

  Mediatonic heeft nog geen nieuwe datum voor de nieuwe platforms gegeven. Wel hopen ze de game alsnog zo snel mogelijk uit te brengen. De kans is dus zeker aanwezig dat Fall Guys alsnog dit jaar naar Switch en Xbox komt.

  Op PC en PlayStation zit Fall Guys momenteel middenin zijn vierde seizoen. De mid-season update is dan ook in aantocht, al staat er nog geen datum voor. Er staan twee nieuwe rondes op de planning, evenals nieuwe kostuums.

  Fall Guys

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.