Gaan MCU helden dood in Thor Love and Thunder?

  Dat MCU helden dood gaan zijn we wel gewend na Infinity War en Endgame, maar toch is het in andere films nog niet heel veel voorgekomen. Volgens enkele geruchten gaat Thor Love and Thunder daar flink wat verandering in brengen.

  Marvel Studios

  Aangezien het om geruchten gaat dat een aantal MCU helden dood gaan is het goed om te melden dat een korreltje zout hier wel op zijn plek is. Daarnaast is het ook wel handig om even te waarschuwen voor mogelijk spoilers, want het zou zomaar kunnen dat deze geruchten waar blijken te zijn. Thor Love and Thunder moet volgens een lekker op 4Chan, dus verander dat korreltje zout maar in een zoutmijn, aardig wat MCU helden van het leven ontnemen.

  Gorr the God Butcher, gespeeld door Christian Bale, zou volgens de lekker flink gaan huishouden in Thor Love and Thunder. Zo verslaat de grote schurk van de film niet alleen Thor, maar zorgt hij ervoor dat een paar MCU helden dood gaan, waaronder de geliefde rollen van The Grandmaster en Korg, het steenmonster. Het zou ook niet echt een verrassing zijn, want Taika Waititi gaf na het maken van Thor Ragnarok al aan dat hij niet bang was om MCU helden dood te laten gaan om mensen op het verkeerde been te zetten.

  Disney/Marvel

  MCU helden dood in Thor Love and Thunder

  Hoewel Taika Waititi dus niet bang is om MCU helden dood te maken voor de voortgang van een film, lijkt het onwaarschijnlijk dat hij zijn eigen karakter Korg van het leven zal beroven in Thor Love and Thunder. Het karakter is namelijk niet alleen heel geliefd bij fans van het MCU, maar natuurlijk ook gewoon een leuk persoonlijk element van de regisseur. Dit is alleen wel weer één van die vele geruchten rondom Thor Love and Thunder, maar met de combinatie van Taika Waititi en James Gunn weet je eigenlijk nooit zeker wat voor een gestoorde film je gaat krijgen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.