De grootste Thor Love and Thunder geruchten

  Met het Marvel Cinematic Universe op pauze als het op films aankomt, verlangen fans steeds meer op de terugkeer van hun geliefde personages. Via de Disney+ Original Series krijgen fans de smaak te pakken, maar waar velen pas écht zin in hebben is Thor Love and Thunder. Veel details en geruchten gaan al over het internet rond, dus zetten wij de grootste Thor Love and Thunder geruchten op een rijtje.

  Marvel Studios

  Hoewel we geen spoilers proberen te geven voor de aankomende film, is het wel mogelijk dat een deel van de geruchten uiteindelijk waar blijkt te zijn. Mocht je helemaal niets willen weten, is dit dan ook je laatste kans om terug te keren. Casting wordt hier onder andere besproken en wie de acteurs mogelijk gaan spelen. Ook mogelijke verhaallijnen komen aan bod, dus weet wat je leest!

  Meer Korg

  Het eerste gerucht dat we voor Thor Love and Thunder moeten bespreken is het feit dat Korg terugkeert. Voor velen komt dit niet als een verrassing. Regisseur Taika Waititi komt immers ook terug en hij sprak het personage ook in. De publiekslieveling lijkt in het nieuwe deel een iets grotere rol te krijgen, iets waar fans niet rouwig om zullen zijn.

  Korg is natuurlijk het aardige rotsmonster dat Thor ontmoet op Sakaar. De stenen reus lijkt wat intimiderend, maar is dat eigenlijk totaal niet. Hij is hartstikke aardig en helpt Thor en Hulk te ontsnappen. Hij gaat vervolgens mee met Thor en komt ook in de laatste Avengers-film voor.

  Beta Ray Bill maakt zijn opwachting

  Al sinds 2010 wachten fans van de stripboeken op de dag waarop Beta Ray Bill geïntroduceerd wordt in de MCU. Deze alien met een paardenkop (ja, Beta Ray Bill heeft het hoofd van een paard) is niet alleen geliefd, maar staat ook nog eens op gelijke voet met Thor. De alien kan zelfs Mjolnir gebruiken!

  Het gerucht dook op nadat duidelijk werd dat Jane Foster een grote rol krijgt in het vierde deel en de titel van Thor over lijkt te nemen. In combinatie met geruchten dat het Multiverse een groter onderdeel wordt in de MCU wordt nu gesteld dat Beta Ray Bill ook zijn opwachting maakt en dat veel meer Thor’s uit verschillende universums de revue passeren in Thor Love and Thunder.

  Disney Studios

  Thor 4 heeft ruimtehaaien

  Nee, het is geen grap. Er gaat daadwerkelijk een gerucht dat Thor 4 ruimtehaaien gaat bevatten. Sterker nog, Waititi wakkerde dit gerucht zelf aan. Hij verklaarde namelijk dat de buitenaardse haaien in de film verschijnen.

  Of hij een grapje maakte of bloedserieus was, valt nog te bezien. Dat weten we pas zeker wanneer de film verschijnt. We zouden in ieder geval niet raar opkijken als het gerucht waar blijkt te zijn. Ruimtehaaien zijn namelijk een ding in de stripboeken en Thor heeft ze al eens een lesje moeten leren.

  Disney/Marvel

  Valkyrie zoekt een koningin

  Een ander gerucht dat meer op het verhaal berust is dat Valkyrie (gespeeld door Tessa Thompson) in het vierde deel op zoek is naar een koningin. Het stoere personage dat haar opwachting maakte in Thor Ragnarok werd in Avengers Endgame immers bekroond tot de nieuwe heerser van New Asgard.

  Het gerucht stamt af van gesprekken tijdens Comic-Con in 2019. Daar gaf Thompson zelf aan dat Valkyrie een koningin nodig heeft. Thor Love and Thunder zou met deze verhaallijn de eerste MCU-film zijn waarin op de romantiek tussen twee personages van hetzelfde geslacht wordt ingezoomd. Tessa Thompson's Valkyrie is immers al bevestigd als de MCU’s eerste LGBTQ-personage.

  Christian Bale wordt de schurk

  Het laatste gerucht gaat natuurlijk over Christian Bale, de acteur die velen kennen als Batman in de Christopher Nolan-trilogie. De acteur speelt een rol in Thor Love and Thunder, maar lang bleef geheim wie hij ging spelen. Gelukkig is dat nu niet meer een vraag, want Bale speelt Gorr the God Butcher. Zo werd door Disney bevestigd.

  Daarmee lijkt vrijwel zeker dat Bale de schurk wordt in Thor Love and Thunder. Toch moeten we dit niet al garantie nemen. Hoewel Gorr the God Butcher in de stripboeken wel degelijk een schurk is, weet het MCU vaak genoeg te verrassen door af te wijken van strips. Bale’s interpretatie van Gorr zou dan ook maar zo een antiheld kunnen worden of misschien zelfs een vriend van Thor.

  Thor Love and Thunder geruchten nog onbevestigd

  Of alle geruchten kloppen valt nog te bezien. We weten het in ieder geval zeker wanneer de film uitkomt in 2022. Op 11 februari 2022 komt de film namelijk uit in de bioscopen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.