Deze games komen naar de Xbox Game Pass in juni!

News
woensdag, 02 juni 2021 om 13:30
still image xbox game pass 2 ea play title cardsf1620123579
Het is weer een nieuwe maand en dat houdt ook in dat er weer nieuwe games naar de Xbox Game Pass toe gaan komen! Deze maand krijgen we vier verschillende games, waarvan twee indies en twee grotere titels. Eén van de titels die we mogen verwachten is For Honor, een actievolle vechtgame van Ubisoft.
Xbox Game Pass is dé Netflix van videogames en Xbox laat dat elke keer weer goed merken. De uitgebreide dienst krijgt steeds meer games toegevoegd en ook deze maand is het weer raak. Het zijn er wellicht geen zeven zoals in mei, maar tóch zijn het vier veelbelovende titels, die in de Game Pass zonder twijfel het spelen waard zijn.

Dit is te verwachten in de Xbox Game Pass in juni

Xbox heeft op Twitter en in een blogpost bekendgemaakt welke games er deze maand weer het Netflix aan games aanvullen. Zo krijgen we de actievolle For Honor en ook toegang tot Darkest Dungeon. Met daarnaast in de Cloud The Wild at Heart en, als PC exclusive, Backbone. De data van de vier verschillende games verschilt nogal per wanneer je deze kan spelen, de exacte data vindt je hieronder terug!
  • The Wild at Heart (enkel via de Cloud) – per 1 juni
  • For Honor (op zowel Cloud als Consoles) – per 3 juni
  • Backbone (enkel op PC) – per 8 juni
  • Darkest Dungeon (op zowel Cloud, Consoles als PC) – per 10 juni
Welke van de vier games ga jij als eerste spelen, of ben je van plan helemaal niets te spelen? Wij horen het graag in de reacties!