Taika Waititi keert terug voor Thor 4

  Regisseur en schrijver Taika Waititi keert terug voor Thor 4. Dat meldt The Hollywood Reporter. De filmmaker achter Thor: Ragnarok gaat aan de slag met de vierde Thor-film, maar moet daarvoor wel een ander project tijdelijk stilzetten. Wanneer de vierde Thor-film draait, is niet duidelijk.

  Gage Skidmore

  Waititi werkt op dit moment voor Warner Bros. aan een Akira-adaptatie. Het langverwachte project, dat gebaseerd is op de Japanse mangaserie Akira, zou in mei 2021 moeten verschijnen en Waititi zou al bezig zijn met het zoeken naar de juiste acteurs. Maar door het bekendmaken van de Thor 4 deal, lopen de productieprocessen van beide films door elkaar heen. Akira is daardoor stilgelegd voor een tijdje.

  Warner Bros. wil Waititi graag aanhouden en hoopt dat de regisseur de film oppakt als hij Thor 4 heeft afgemaakt.

  Waititi keert terug voor Thor 4

  De filmregisseur gaf in 2017 nieuw elan aan de Thor-serie door Thor: Ragnarok uit te brengen. Die film was anders ten opzichte van de vorige twee Thor-films en wordt door velen gezien als dé beste Thor-film. De kenmerkende stijl van Taika Waititi, die eerder al films maakte als What We Do In The Shadows en Hunt for the Wilderpeople, kwam ook naar voren in Thor: Ragnarok. Die Marvel-film kreeg van ons een 8.0 in de review.

  Er wordt verwacht dat Chris Hemsworth wederom Thor gaat spelen. Het contract van de acteur met Marvel eindigde na Avengers: Endgame, maar de Australische acteur gaf aan dat hij interesse had in Thor als Waititi zich bemoeide met de film.

  Wanneer Thor 4 moet verschijnen, is nog niet bekend.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.