ThomasTheSapling en XGN slaan zich samen door Dying Light 2 in XGN Battle 4!

News
maandag, 07 februari 2022 om 17:00
stream samenwerkingen xgn battle dying light 2f1644410351
Het is alweer tijd voor de finale-aflevering van XGN Battle seizoen 4. In samenwerking met MSI gaan Thomas The Sapling en XGN met en tegen elkaar strijden in Dying Light 2. Lees nu alle details over de livestream die je niet wil missen!
XGN Battle seizoen 4 gaat deze week verder. Het vierde seizoen van XGN Battle vervolgt de strijd tussen XGN en Thomas The Sapling. De fanatieke gamer die al een paar afleveringen van seizoen 3 met ons de strijd aanging, heeft ons in seizoen 4 al meegenomen in allerlei toffe, nieuwe releases. Deze week sluiten we het seizoen af met weer een nieuwe topper: Dying Light 2 Stay Human.
Woensdag 9 februari om 19.00 uur gaan we live met Thomas The Sapling tijdens de vijfde XGN Battle-stream. Deze keer wordt de strijd gevoerd tussen de zombies van Dying Light 2. Luuc en Thomas zullen er alles aan doen om niet opgepeuzeld te worden, maar daar hebben ze wel de goede hardware voor nodig. Daarom spelen de heren op de MSI Optix MPG321UR-QD.
MSI heeft zelfs nog een speciale aanbieding voor Dying Light 2 in combinatie met een deelnemend product naar keuze.
Zijn er straffen voor de verliezer? Dat ontdek je alleen door de stream te checken via XGNs Twitch-kanaal.

De Twitch livestream planning

De Twitch livestream kun je woensdag 9 februari om 19:00 uur live volgen via onze Twitch-pagina: XGN_NL. Via Twitch kun je gezellig met ons babbelen en natuurlijk genieten van de strijd tussen onze zombiestrijders. Uiteraard komen ook verschillende tips en & tricks voorbij die je in de nieuwe open-world game kunt gebruiken.
Je kunt de livestream ook volgen via de frontpage van XGN.nl of alvast via de onderstaande link ons account volgen, zodat je weet wanneer we losgaan!
Dat was het alweer, de finale-aflevering van XGN Battle seizoen 4. Wees alleen niet getreurd. Mocht dit de eerste aflevering zijn die je kijkt, hebben we hieronder nog de vier eerdere afleveringen. Blijf daarnaast goed XGN.nl in de gaten houden voor mogelijke, toekomstige seizoenen van de XGN Battle!

Kijk XGN Battle seizoen 4 hier terug!

Dit artikel is in samenwerking met MSI.