ThomasTheSapling en Luuc pakken de Ridden aan in Back 4 Blood! - XGN Battle S4 #2

Article
dinsdag, 23 november 2021 om 16:00
xgn battle 4 2 thumbnailf1637670156
XGN Battle seizoen 4 gaat door! In het nieuwe seizoen staan wij tegenover, maar soms ook naast, YouTuber ThomasTheSapling. In de tweede aflevering staan Luuc en Thomas in Back 4 Blood tegenover hordes van zombies genaamd de Ridden! Weet het duo de Ridden af te weren?
Tijdens het derde seizoen van XGN Battle hebben we het aan de stok gekregen met ThomasTheSapling, maar dat was slechts het begin. In het gloednieuwe seizoen hebben we Thomas opnieuw uitgenodigd om knotsgekke avonturen met ons te beleven.
In de tweede aflevering van XGN Battle S4 gaat we meteen keihard door met een nieuwe shooter. Thomas en Luuc zijn dit keer met spoed op zoek naar veiligheid. De Ridden zijn namelijk binnengevallen en dus moeten eindeloze hordes zombies aangepakt worden in Back 4 Blood.
Dat doet het tweetal op een indrukwekkende monitor van MSI, namelijk de MSI Optix MAG 274QRF-QD, een 27-inch scherm die is uitgeroepen tot de Beste Gaming Monitor voor Kleur door de experts van Tom’s Hardware. Met Black Friday om de hoek is het dan ook handig om de link onder de video te checken, want de monitor is namelijk in de aanbieding de komende tijd!

#2: ThomasTheSapling en Luuc pakken de Ridden aan in Back 4 Blood!

Thomas en Luuc hebben de nodige hardware in huis, maar kan het duo overleven tegen hordes van ondoden? Check het nu in de video hieronder:
Dat was het alweer de tweede aflevering van XGN Battle seizoen 4. Maar wees niet getreurd, want we zijn nog lang niet klaar! We hebben namelijk nog veel meer doldwaze avonturen met ThomasTheSapling voor je in petto. Blijf dus goed XGN.nl in de gaten houden voor nieuwe aflevering van XGN Battle S4!

Kijk XGN Battle seizoen 4 hier terug!

Een aflevering van de XGN Battle gemist? Kijk dan hier seizoen 4 terug!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.

Populair Nieuws