ThomasTheSapling pakt Luuc aan in Battlefield 2042! - XGN Battle S4 #3

Article
vrijdag, 17 december 2021 om 17:00
thumbnail xgn battle 4 3f1639734935
XGN Battle seizoen 4 gaat door! In het nieuwe seizoen staan wij tegenover, maar soms ook naast, YouTuber ThomasTheSapling. In de derde aflevering staan Luuc en Thomas in Battlefield 2042 tegenover elkaar op het futuristische slagveld! Slechts één van de twee kan de arena verlaten, dus wie gaat er met de winst vandoor? Je ziet het hier!
Tijdens het derde seizoen van XGN Battle hebben we het aan de stok gekregen met ThomasTheSapling, maar dat was slechts het begin. In het gloednieuwe seizoen hebben we Thomas opnieuw uitgenodigd om knotsgekke avonturen met ons te beleven.
Dat doet het tweetal op een indrukwekkende monitor van MSI, namelijk de MSI Optix MAG 274QRF-QD, een 27-inch scherm die is uitgeroepen tot de Beste Gaming Monitor voor Kleur door de experts van Tom’s Hardware. Nu het einde van het jaar nadert is het dan ook handig om de link onder de video te checken, want de MSI Optix MAG-monitoren zijn namelijk in de aanbieding de komende tijd!

#3: ThomasTheSapling pakt Luuc aan in Battlefield 2042!

Thomas en Luuc hebben de nodige hardware in huis, maar wie van de twee komt als winnaar uit de bus? Check het nu in de video hieronder:
Dat was het alweer de derde aflevering van XGN Battle seizoen 4. Maar wees niet getreurd, want we zijn nog lang niet klaar! We hebben namelijk nog veel meer doldwaze avonturen met ThomasTheSapling voor je in petto. Blijf dus goed XGN.nl in de gaten houden voor nieuwe aflevering van XGN Battle S4!

Kijk XGN Battle seizoen 4 hier terug!

Een aflevering van de XGN Battle gemist? Kijk dan hier seizoen 4 terug!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.

Populair Nieuws