'Overwatch 2 beta release in 2022'

News
maandag, 07 februari 2022 om 16:30
overwatch 2f1632816277
Het is inmiddels 828 dagen geleden dat Overwatch 2 is aangekondigd, maar steeds wanneer fans dachten dat de game uitkwam werd de release wederom uitgesteld. Toch lijkt het erop dat het lange wachten voorbij is, want binnenkort is een Overwatch 2 bèta beschikbaar.
Tijdens het weekend zijn ontzettend veel tweets van verschillende leakers naar buiten gekomen dat een build van Overwatch 2 toegevoegd aan Battle.net. Zowel OverwatchCaval als OverwatchNaeri laten zien dat er een Overwatch 2.0 en een Demo 2 build zijn toegevoegd. Beide versies zijn alleen beschikbaar voor de developer servers, maar het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat deze versies ook naar de publieke servers komen.
Overwatch zit op het moment in de 1.68 update, terwijl de developer versie in de 2.00 update zit. Deze manier van updates uitrollen wordt gebruik in World of Warcraft. Er is verder nog veel onduidelijkheid over wat we van de beta kunnen verwachten. Eerder hebben we mogen meemaken dat Overwatch pro spelers de nieuwste Overwatch versie konden uitproberen, maar daarin werd nog niet alles getoond. Er is op 29 januari door OverwatchNaeri ook een video uitgebracht waarin de nieuwe hero te zien is, deze lijkt een beetje op Soldier-76.

Wat is er nieuw in Overwatch 2?

Ook heeft een nieuwe map zijn debuut gemaakt, deze is nog niet eerder aangekondigd. De map heet Gothenburg, en speelt zich af in Zweden. Dit is het thuis van de karakters Torbjorn en Brigitte. Eerder is ook de map Rio de Janeiro gelekt op Twitter. Andere veranderingen (zoals het karakter Doomst die nu van de DPS rol naar de Tank rol verplaatst zal zijn) hebben we nog niet gezien.
Tot slot is op de 'Games coming soon'-pagina te vinden dat Overwatch 2 in 2022 uitkomt. Dit is nog niet bevestigd door Blizzard zelf, maar het zou kunnen dat de pagina hint naar de bèta die uitkomt. Er is dus in ieder geval een kans dat we dit jaar de bèta al uit kunnen proberen.

Populair Nieuws