De grote Halo Infinite strijd met ThomasTheSapling! - XGN Battle S4 #4

Article
donderdag, 13 januari 2022 om 16:00
thumbnail xgn battle 4 4 youtubef1641997004
ThomasTheSapling en Luuc nemen het in de vierde aflevering van XGN Battle seizoen 4 tegen elkaar op in Halo Infinite. Dat doet het tweetal wel op een iets andere manier dan normaal, want elkaar afschieten is niet het enige wat nodig is. Via een grote quiz moeten de kills namelijk verzilverd worden!
Tijdens het derde seizoen van XGN Battle hebben we het aan de stok gekregen met ThomasTheSapling, maar dat was slechts het begin. In het gloednieuwe seizoen hebben we Thomas opnieuw uitgenodigd om knotsgekke avonturen met ons te beleven. Dit keer is het tijd voor een strijd in Halo Infinite, maar dan wel met een twist. Naast een 1v1 winnen moeten de strijders ook nog een quiz zien te doorstaan!
Dat doet het tweetal op een indrukwekkende monitor van MSI, namelijk de MSI Optix MAG 274QRF-QD, een 27-inch scherm dat is uitgeroepen tot de Beste Gaming Monitor voor Kleur door de experts van Tom’s Hardware. Het is dan ook een monitor die je niet wil missen, dus check snel de video waarin de features van de monitor nog veel duidelijker worden via de grote Halo Quiz.

#4: De grote Halo Infinite strijd met ThomasTheSapling!

Thomas en Luuc hebben de nodige hardware in huis, maar wie van de twee komt als winnaar uit de bus en weet de quiz te winnen? Check het nu in de video hieronder:
Dat was het alweer de vierde aflevering van XGN Battle seizoen 4. Maar wees niet getreurd, want we zijn nog niet klaar! We hebben namelijk nog veel meer doldwaze avonturen met ThomasTheSapling voor je in petto. Blijf dus goed XGN.nl in de gaten houden voor nieuwe aflevering van XGN Battle S4!

Kijk XGN Battle seizoen 4 hier terug!

Een aflevering van de XGN Battle gemist? Kijk dan hier seizoen 4 terug!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.

Populair Nieuws