ThomasTheSapling en Luuc spelen guerrillastrijdertje in Far Cry 6! - XGN Battle S4 #1

Article
woensdag, 27 oktober 2021 om 17:00
xgn battle 4 episode 1 thumbnail borderlessf1635404710
De laatste XGN Battle is pas net afgelopen, maar we gaan meteen door met seizoen 4! In het nieuwe seizoen staan wij tegenover, maar soms ook naast, YouTuber ThomasTheSapling. In de eerste aflevering slaan Luuc en Thomas meteen de handen ineen om de dictator Anton Castillo omver te werpen in Far Cry 6! Als dat maar goed gaat...
Tijdens het derde seizoen van XGN Battle hebben we het aan de stok gekregen met Dani Visser en ThomasTheSapling. In het gloednieuwe seizoen hebben we Thomas opnieuw uitgenodigd om knotsgekke avonturen met ons te beleven.
In de eerste aflevering van XGN Battle S4 gaat we meteen los met vuurwerk. Thomas en Luuc binden namelijk hun bandana strak op hun hoofd, zetten wat camouflage-strepen op de wangen en gaan in co-op proberen om het schrikbewind van Anton 'El Presidente' Castillo omver te werpen in Far Cry 6.
Dat doet het tweetal op een indrukwekkende monitor van MSI, namelijk de MSI MPG ARTYMIS 323CQR met de 1000R kromming die perfect aansluit op de kromming van je gezichtsveld. En jij kan het nieuwe avontuur van Ubisoft ook op een prachtig scherm beleven, want als je een MSI monitor aanschaft die aan de speciale Far Cry 6-actie meedoet, dan krijg je de game er helemaal gratis bij!

#1: ThomasTheSapling en Luuc gaan los in Far Cry 6

Thomas en Luuc hebben de nodige hardware in huis, maar kan het duo overleven tegen de manschappen van de dictator? Check het nu in de video hieronder:
Dat was het alweer de eerste aflevering van XGN Battle seizoen 4. Maar wees niet getreurd, want we zijn nog lang niet klaar! We hebben namelijk nog veel meer doldwaze avonturen met ThomasTheSapling voor je in petto. Blijf dus goed XGN.nl in de gaten houden voor nieuwe aflevering van XGN Battle S4!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.