Eerste beelden van The Witcher spin-off zijn onthuld

News
dinsdag, 21 december 2021 om 14:00
the witcher netflixf1623661902
Netflix heeft de eerste beelden laten zien van de aankomende The Witcher spin-off genaamd Blood Origin. De beelden zijn te zien aan het einde van seizoen 2 van The Witcher, maar zijn ook op YouTube gezet.
Een tijdje terug kondigde Netflix aan dat er een spin-off serie zou komen van The Witcher. Deze serie zou de naam Blood Origin krijgen, maar verder was er nog niet zoveel over bekend. Tot nu dan, want Netflix heeft de eerste beelden laten zien.

Zien we Geralt en andere Witchers in de spin-off?

Het lijkt er niet op dat de Witchers die we kennen te zien zullen zijn in de serie. Blood Origin speelt zich namelijk 1200 jaar voor de gebeurtenissen van The Witcher af. In deze tijd waren er volgens de boeken nog geen Witchers. Sterker nog, er waren zelfs geen mensen. Alleen de 'oude rassen', zoals Elven en Dwergen wonen in de wereld van The Witcher. In de serie zal te zien zijn hoe eigenlijk alles in de wereld van The Witcher is ontstaan.
Van de trailer krijgen we ook niet veel informatie over het verhaal van de serie. Er wordt niet in gepraat, maar wel is te zien dat er veel gevochten zal gaan worden. In de beschrijving onder de video geeft Netflix een kleine uitleg waar de serie over zal gaan.
Wanneer de serie precies te zien zal zijn op Netflix is nog onbekend, aan het einde van de trailer staat wel dat de serie in 2022 naar Netflix komt. Ergens volgend jaar kunnen we dus in ieder geval kijken naar de serie en krijgen we een beter beeld van hoe de wereld van The Witcher in elkaar zit.