Zien we Henry Cavill nog minimaal zeven jaar als The Witcher?

News
dinsdag, 16 november 2021 om 8:30
the witcher netflixf1623661902
Goed nieuws voor fans van de Netflix-serie The Witcher. Henry Cavill heeft namelijk laten weten niet van plan te zijn binnenkort te stoppen met de rol van Geralt. Hij zegt het eens te zijn met het plan van Lauren Hissrich om minimaal zeven jaar door te gaan. Dit heeft hij laten weten in een interview met The Hollywood Reporter.
Lauren Hissrich, showrunner voor The Witcher op Netflix, wil zeven seizoenen door gaan met de serie. Henry Cavill heeft nu laten weten haar te steunen in dat plan en bereid te zijn Geralt of Rivia zo lang te spelen. De enige eis die hij heeft is dat er wel genoeg verhalen zijn die verteld kunnen worden.

Henry Cavill fan van The Witcher boeken

De serie is gebaseerd op Poolse fantasy boeken. Henry Cavill is fan van de boeken en ook van de welbekende game die op de boeken is gebaseerd. De acteur wil dus wel dat de verhalen zo verteld worden, dat ze trouw blijven aan de boeken van Andrzej Sapkowski.
Series zijn anders dan boeken, dus een één op één verfilming is niet altijd mogelijk. Niet alles wat in een boek past is ook in een serie te krijgen, maar Henry Cavill ziet het graag gebeuren dat de serie de boeken blijft respecteren.
Hopelijk ziet Netflix het ook nog zitten om zo lang samen te blijven werken met Henry Cavill. De acteur verdient per aflevering namelijk een hoop geld. Over zeven seizoenen kan Cavills betrokkenheid een behoorlijk kostenplaatje worden.