Spider-Man No Way Home staat in top 250 van IMDb

News
donderdag, 23 december 2021 om 13:00
spider man 1f1651349971
De nieuwe Marvel film Spider-Man No Way Home is nog niet eens zo lang uit, maar kijkers zijn erg enthousiast over de film. Ze zijn zelfs zo enthousiast dat de film op nummer 9 is gekomen in de top 250 films van IMDb. Dit komt allemaal door de stemmen van kijkers.
Spider-Man No Way Home, het derde deel uit de Spider-Man trilogie die gemaakt wordt door Marvel en Sony samen, wordt al goed ontvangen en veel mensen hebben de film al gezien in de bioscoop. Nu al staat de film op plek 9 in de top 250 films van IMDb.

De rangschikking is uniek

Dat de film momenteel op nummer 9 staat is uniek. De film verslaat hier namelijk een hoop bekende films mee. Ook eerdere films van Marvel hebben nooit zoveel stemmen binnen gekregen, terwijl deze wel vaak in de lijst zijn verschenen. Er is veel enthousiasme voor de film, dus het is een goed teken dat kijkers niet teleurgesteld uit de bioscoop komen lopen na het zien van de film.
Helaas in Nederland is het momenteel niet mogelijk om de film te zien wegens de lockdown. Hopelijk kunnen de bioscopen weer snel open in Nederland. Sony probeert ook veel spoilers tegen te houden, maar alsnog is het beter om zelf ook op te passen, want Sony kan niet alle spoilers tegen houden.

Populair Nieuws