The Witcher seizoen 3 is al geschreven

News
maandag, 20 december 2021 om 17:00
the witcher netflixf1623661902
Hoewel het tweede seizoen van The Witcher pas net op Netflix is verschenen, is het derde seizoen al geschreven. Dat heeft Lauren Schmidt Hissrich, de showrunner van de serie bevestigd.
Volgens showrunner Lauren Schmidt Hissrich, zal het derde seizoen van The Witcher niet snel gefilmd worden, maar is deze al wel geschreven. Hissrich vertelde dat het schrijfteam pas net klaar is met het afmaken van de scripts en dat het "creatieve proces nog maar net is begonnen".
Verder vertelt Hissrich dat het nu tijd is om de acteurs terug te halen voor het derde seizoen van de Netflix-serie. Ze suggereert ook dat het derde seizoen van de serie de grootste tot nu toe zal zijn. Aangezien ze het gevoel heeft dat de eerste twee seizoenen “het speelveld hebben gelegd voor alles wat er gaat gebeuren.”

Script gelezen door Freya Allan

Actrice Freya Allan, die in de serie te zien is als Ciri, heeft vorige week ook al aangekondigd dat ze een deel van het script heeft gelezen. Volgens haar is het terecht om je te verheugen op het nieuwe seizoen van The Witcher, aangezien het script volgens haar erg goed is.
The Witcher seizoen 2 is nu te zien op Netflix.

Populair Nieuws

Laatste Reacties