The Super Mario Bros. Movie nu met veel korting te scoren

News
vrijdag, 20 oktober 2023 om 10:30
the super mario bros movie ov st 8 jpg sd high copyright 2022 nintendo and universal studiosf1699541366
Heb je genoten van The Super Mario Bros. Movie in de bioscoop of heb je hem nog niet gezien? Dan kan je de film nu met veel korting scoren op Blu-ray en DVD!
Super Mario is met afstand het bekendste gamepersonage, maar de goedlachse Italiaanse loodgieter was nooit echt de ster in zijn eigen film - op een opmerkelijke live-action film uit 1993 na. En dat terwijl zijn grote concurrent Sonic al schitterde in twee succesvolle films.
Nintendo is daarom, in samenwerking met animatiestudio Illumination, eerder dit jaar gekomen met The Super Mario Bros. Movie. Initieel was er nog wat kritiek op de casting van Chris Pratt als Mario, maar dat verdween al snel als sneeuw voor de zon toen de film in de bioscopen verscheen.
The Super Mario Bros. Movie werd namelijk enthousiast ontvangen en zorgde voor een gigantische box office van maar liefst 1,3 miljard dollar. Daarmee is het met afstand de grootste gameverfilming ooit. En als je thuis van de film wil genieten, dan kan je nu profiteren van een mooie aanbieding. Bij bol.com is The Super Mario Bros. Movie nu namelijk met veel korting te scoren.

Nieuwe Nintendo films op komst?

Na het succes van The Super Mario Bros. Movie hebben Nintendo en Illumination hun samenwerking versterkt, waardoor de kans erg groot is dat er meer verfilmingen komen van bekende Nintendo games. Zo gaan er zelfs geruchten dat er meerdere films nu al in de maak zijn, waaronder van Luigi’s Mansion, Donkey Kong, The Legend of Zelda en natuurlijk een sequel op The Super Mario Bros. Movie.