Release EA’s Iron Man game laat lang op zich wachten

News
vrijdag, 20 oktober 2023 om 10:00
ea motive iron manf1663747533
Iets meer dan een jaar geleden onthulde EA bezig te zijn met een nieuwe Iron Man-game. Daarover zijn nog niet bijzonder veel details, maar nu is er een update. Helaas is het ook duidelijk dat de game voorlopig niet uitkomt.
EA komt op den duur met een nieuwe game rondom Iron Man, gemaakt door Motive. Verder wisten we nog niet veel over die game, maar er is nu een update van Patrick Klaus, de general manager van Motive. Hij geeft aan dat Iron Man nog in een vroeg stadium van preproductie verkeert.
Maar volgens Klaus heeft het team al allerlei kansen gevonden voor het verhaal en de gameplay. Bovendien heeft Motive nog meer goed nieuws over de game. Een belangrijk onderdeel van de aanpak van de Dead Space remake wordt namelijk ook gebruikt voor Iron Man.
Voor Dead Space had Motive namelijk een “Community Council” dat feedback gaf op de game vanuit het perspectief van fans. Ook voor Iron Man is een Community Council gevonden, bestaande uit fans van Marvel en het titelpersonage. Zij geven gedurende het hele ontwikkelingsproces feedback op “vrijwel alles”.

Motive maakt Iron Man in Unreal Engine 5

Het zal niet als een bijzonder grote verrassing komen, maar Iron Man wordt gemaakt in Unreal Engine 5. Er zijn steeds meer nieuwe games die voor deze engine kiezen en ontwikkelaars zijn er meestal erg enthousiast over. Klaus verwacht dat de engine het team in staat stelt om iets heel speciaals te maken.

Populair Nieuws