Chris Pratt bijt van zich af over Mario stem

News
woensdag, 29 maart 2023 om 16:30
mario film bowserf1672141605
Vanaf volgende week draait The Super Mario Bros. Movie in de bioscoop. Er zullen ongetwijfeld veel fans zijn die die zonder meer gaan kijken, maar er zijn ook sceptici. Die hebben vaak vooral kritiek op de Mario-stem van Chris Pratt, iets waar Pratt nu een defensieve houding over neemt.
Vanaf het moment dat de cast van de Mario-film werd aangekondigd zijn veel fans verbaasd over bepaalde keuzes. Met name Chris Pratt als Mario deed velen de wenkbrouwen optrekken. Dat werd er niet minder op toen Pratt in de eerste trailer vooral als zichzelf klonk.
Sindsdien is de kritiek er niet minder op geworden en Pratt gaat er nu op in tijdens een interview met ExtraTV. Hij zegt dat fans de film eerst maar moeten zien en dat er daarna misschien een discussie mogelijk is over de stem. Pratt zou zeker niet de eerste acteur zijn die bij voorbaat onterecht als slechte keuze voor een rol wordt bestempeld, dus ergens heeft hij zeker een punt.
Wel geeft Pratt aan dat hij begrijpt waar de kritiek vandaan komt. Fans zijn, vaan van jongs af aan, gewend om een bepaalde stem te horen en het is vreemd om dan een andere te horen. Zorgen dat de film een cash grab is, snapt hij ook, al verzekert hij de fans dat er juist veel liefde in de film zit.

Wanneer verschijnt de Mario-film?

Wie Chris Pratt als Mario wil horen hoeft niet heel lang meer te wachten. De film draait namelijk vanaf 5 april in de Nederlandse bioscopen. Naast Chris Pratt hebben onder andere Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Seth Rogen en Jack Black stemrollen in de film.