'Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris DLC maakt tijdsprong'

  Na Wrath of The Druids is de Siege of Paris DLC het volgende pakket dat aan de beurt is om uit te komen voor Assassin's Creed Valhalla. Als we een lek mogen geloven maakt het verhaal van de DLC waarschijnlijk een tijdsprong van een paar jaartjes.

  Ubisoft leek de kaarten voor de Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris DLC dicht bij de borst te houden, maar blijkbaar is er toch iemand die zo enthousiast was dat er iets gezegd moest worden. Die persoon gaf de informatie door aan de Franse YouTuber J0nathan en nu lijken we te weten te komen dat de DLC waarschijnlijk een tijdsprong gaat maken. De tijdsprong heeft vooral te maken met het verhaal dat de Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris DLC gaat brengen.

  De YouTuber weet namelijk ook een paar details van het verhaal op te noemen. Zo zouden we vanuit ons dorpje Ravensthorpe vertrekken naar een oorlog in Frankrijk om mogelijkheden te verkennen voor nieuwe allianties.

  Dat heeft vooral te maken met een nieuwe koning in Frankrijk, genaamd Charles the Fat. De koning voert namelijk een oorlog tegen Vikingen in Frankrijk en zou daarna richting Engeland willen vertrekken om daar Vikingen af te drogen. Dat is natuurlijk slecht nieuws voor Eivor en de andere Vikingen en dus zal je op pad moeten om allianties te sluiten.

  Tijdsprong in Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris DLC

  De Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris DLC zou volgens de informatie een tijdsprong gaan maken van ongeveer zeven jaar na de originele game. Dat is niet mis en dus zal er in de tussentijd veel veranderd zijn voor niet alleen Eivor, maar ook voor de verschillende vrienden die onderweg gemaakt zijn. Het enige dat zeker lijkt is dat de DLC vóór 9 november moet uitkomen, want dat is de datum die de season pass aangeeft als uiterste datum voor alle content. De verwachting is dat we meer zullen zien van de DLC bij Ubisoft Forward op E3. Als je de meest recente DLC, Wrath of The Druids, nog niet hebt gespeeld, dan is dat zeker een aanrader voordat je als Eivor de muren van Parijs bestormt.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.