'Book of Boba Fett zal heel wat Mandalorian castleden hebben'

News
dinsdag, 13 april 2021 om 11:00
De Disney+ serie The Mandalorian is al een tijdje afgelopen en we weten dat er een nieuwe serie over Boba Fett aan zit te komen, wanneer precies alleen nog niet. Er zijn nu nieuwe geruchten rond aan het gaan, dat The Book of Boba Fett, een hele rits aan castleden van The Mandalorian gaat krijgen.
Op het YouTube kanaal Kessel Run Transmissions is in een livestream verteld dat Bill Burr’s personage, Migs Mayfeld mogelijk terugkeert in The Book of Boba Fett. Ook zouden personages zoals Greef Karga en Cobb Vanth in de nieuwe spin-off serie van Boba Fett zitten. Naast deze drie personages gaan er al een langere tijd rond dat we Din Djarin, The Mandalorian himself, ook terug gaan zien in de nieuwe Star Wars serie op Disney+.

Weinig bekend over The Book of Boba Fett

Helaas is er vooralsnog heel weinig bekend over de nieuwe serie in het Star Wars universum. Het enige wat we zeker weten is dat het een verhaal is die verdergaat na de teaser die we te zien gekregen in het tweede seizoen van The Mandalorian. Hierin zagen Boba Fett niemand minder dan Bib Fortuna om het leven brengen, om vervolgens de troon van Jabba the Hutt over te nemen.
Wanneer de serie te bekijken is, is ook nog niet duidelijk. Net als hoeveel afleveringen deze gaat hebben en welke castleden we mogen allemaal verwachten. Het zijn meer vragen dan antwoorden, maar gelukkig hebben we over een andere Disney+ serie al wel meer informatie gekregen. Zo hebben we voor de Star Wars serie Obi-Wan Kenobi, de gehele cast al voorgeschoteld gekregen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties