Far Cry 6 gaat voor het eerst third person-elementen gebruiken in franchise

News
dinsdag, 08 juni 2021 om 18:00
far cry 6 lanzamientof1594998056
De Far Cry-franchise staat erom bekend dat alles in first person is, inclusief alle cutscenes. Daar gaat volgens Ubisoft verandering in komen met Far Cry 6, door voor het eerste in de serie third person-elementen te gebruiken.
Het is geen geheim dat de Far Cry games first person shooters zijn. In Far Cry 2 kon je nog kiezen uit verschillende personages, maar daarbij was het enige verschil de twee armen die je in beeld zeg. Far Cry 6 zal alleen manieren om de player character aan te passen introduceren en dat gaat ook invloed hebben op de de invalshoeken van de camera.
In een interview met Gamespot vertelt Navid Khavari, de Narrative Director voor de game, dat Far Cry 6 namelijk voor het eerst in de franchise gebruik gaat maken van third person-elementen.

Je eigen karakter aanschouwen in Far Cry 6

Volgens Khavari zullen cutscenes ook niet de enige momenten zijn waarop je je eigen versie van Dani kan aanschouwen. De Narrative Director zegt dat spelers namelijk ook hun keuzes qua customization kunnen zien in Guerrilla Camps, zoals hun kleding en rugzak. En misschien nog wel het belangrijkste: het geslacht. In Far Cry 6 kan je namelijk, net zoals met Assassin’s Creed Valhalla, of Dani een man of vrouw is.
Far Cry 6 zal op 7 oktober verschijnen voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en Google Stadia.

Populair Nieuws