Cast Obi-Wan Kenobi serie bekendgemaakt

News
dinsdag, 30 maart 2021 om 8:00
De langverwachte Star Wars Obi-Wan Kenobi serie staat op het punt te beginnen met filmen. De gehele cast van de nieuwe Disney+ serie is nu bekendgemaakt door de officiële Twitter-pagina van Star Wars. Wat kunnen we allemaal verwachten van het nieuwe Star Wars project?
De serie volgt het verhaal van de geliefde Jedi-meester Obi-Wan Kenobi, die opnieuw vertolkt zal worden door Ewan McGregor. Tevens vervult Hayden Christensen opnieuw de iconische rol van Anakin Skywalker, oftewel Darth Vader. We hebben de twee kunnen zien in Star Wars Episode I, II en III, die in de periode 1999 tot 2005 zijn uitgekomen. Nu komen de twee acteurs terug voor het Obi-Wan Kenobi project als vijanden, 10 jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Revenge of the Sith.

Cast Obi-Wan Kenobi serie

De Star Wars Twitterpagina heeft nog meer namen aangekondigd die in de nieuwe Obi-Wan Kenobi serie gaan verschijnen. Zo krijgt voormalig Game of Thrones actrice Indira Varma een rol in deze Disney+ serie. Nog meer namen die in de serie verschijnen zijn onder andere Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse en Kumail Nanjiani.
Edgerton en Piesse zullen waarschijnlijk opnieuw de rollen van Uncle Owen en Aunt Beru gaan spelen, zoals ook in Attack of the Clones en Revenge of the Sith. Van de overige castleden zijn geen rollen bekendgemaakt. Alle namen die bekend zijn gemaakt voor de cast van Obi-Wan Kenobi kun je hieronder zien.

Het team achter Obi-Wan Kenobi

De serie wordt geregisseerd door Deborah Chow, die ook twee afleveringen van The Mandalorian heeft geregisseerd. Uitvoerend producenten van Obi-Wan Kenobi zijn Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, Ewan McGregor en schrijver Joby Harold.
De Obi-Wan Kenobi serie gaat in april starten met filmen. Wanneer hij op Disney+ uitkomt is nog niet bekend.

Populair Nieuws