The Mandalorian seizoen 3 krijgt nieuwe trailer

News
dinsdag, 17 januari 2023 om 10:00
the mandalorianf1642078462
Het wachten op seizoen 3 van The Mandalorian is bijna voorbij. De laatste aflevering is verscheen alweer ruim twee jaar geleden. Om in de stemming te komen voor de terugkeer van Grogu en Din Djarin is er nu een nieuwe trailer.
Over een paar weken begint er eindelijk een nieuw seizoen van The Mandalorian. Daar hebben we tot dusver eigenlijk maar weinig beelden van gezien. Maar naarmate de release dichterbij komt, is het natuurlijk ook steeds belangrijker om het één en ander te laten zien.
Disney heeft dan ook een nieuwe trailer van het seizoen getoond tijdens de rust van een American Football-wedstrijd. In die trailer is te zien dat The Mandalorian voor het eerst naar Mandalore gaat. Ook brengt hij, zoals al eerder uitlekte, een bezoekje aan Coruscant, de voormalige hoofdstad van de republiek en het Empire.

Wanneer is de release van The Mandalorian seizoen 3?

Voor het nieuwe seizoen moeten we nog eventjes geduld hebben, maar de tijd is nu redelijk te overzien. Aflevering 1 verschijnt namelijk op 1 maart, uiteraard op Disney+. Het derde seizoen telt, net als de vorige twee, acht afleveringen die wekelijks verschijnen.
In seizoen 3 zien we naast Pedro Pascal in de titelrol de nodige andere bekende gezichten. Zo komen Giancarlo Esposito, Carl Weathers en Katee Sackhoff terug als respectievelijk Moff Gideon, Greef Karga en Bo-Katan Kryze. Ook het gerucht dat Christopher Lloyd (Back to the Future) een rol heeft, is bevestigd.