Zijn er LEGO-sets van Hogwarts Legacy te koop?

News
dinsdag, 17 januari 2023 om 10:30
hogwarts legacyf1609859698
Met de komst van Hogwarts Legacy zijn alle fantasy bollen op hol geslagen. De prangende vraag van vandaag is: bestaan er LEGO-sets van Hogwarts Legacy?
Hogwarts Legacy komt eraan. Op 10 februari wordt deze magische game, die zich afspeelt in het Harry Potter universum, gelanceerd op de PlayStation 5 en Xbox Series X/X - de rest van de varianten moeten wachten, inclusief de Switch-versie. Met de komst van deze fantasy game is er een hype ontstaan, want alle Harry Potter fans zijn wild! Zo wild dat de speciale editie al is uitverkocht.

Zijn er LEGO-sets van Hogwarts Legacy?

Eigenlijk kan je het niet verzinnen of qua merchandise bestaat het. Zo zijn er al jarenlang toffe LEGO-sets te koop van Harry Potter. Maar bestaat er ook zoiets als LEGO van Hogwarts Legacy? Nee, nog niet. Al bestaat er wel LEGO dat iets te maken heeft met Hogwarts Legacy. Zo is er bijvoorbeeld een LEGO Harry Potter Kasteel Hogwarts te koop van 199,90. Die vind je hier. Al heb je ook deze te koop, iets duurder en iets groter.
Echte officiële Hogwarts Legacy LEGO is er nog niet. Maar de kans dat dit gaat gebeuren in de toekomst is bijzonder groot. Tot die tijd zijn er hele gave LEGO-sets te koop van Harry Potter:
Natuurlijk zijn er meerdere pakketten te koop bij bol.com. Ben jij Harry Potter fan? Zo ja, kijk jij uit naar Hogwarts Legacy? En zou jij LEGO-sets willen zien van Hogwarts Legacy?

Populair Nieuws