The Mandalorian seizoen 3 brengt bekende planeet terug

News
maandag, 05 december 2022 om 11:30
mandalorian baby yoda the childf1603460072
Hoewel The Mandalorian vaak een duidelijk doel voor ogen heeft, met hij nogal wat pitstops maken. We zien dan ook veel verschillende planeten in de serie, waaronder ook veel bekende. Ook in seizoen 3 lijkt Din Djarin weer te landen op een bekende planeet.
Onlangs werd de releasedatum van The Mandalorian seizoen 3 bekendgemaakt. Helaas moesten we het zonder al te veel nieuwe beelden doen. Maar tijdens de Brazil Comic Con Experience is achter gesloten deuren wel een nieuwe trailer getoond en die toont volgens Collider een planeet die The Mandalorian nog niet eerder heeft bezocht.
Het gaat om Coruscant, de hoofdstad van de Republiek in de prequel-trilogie en van het Empire daarna. De planeet komt veel voor in animatieseries en (strip)boeken, maar is pas onlangs voor het eerst sinds Revenge of the Sith in live-action opgedoken, in de serie Andor. Na de val van het Empire hebben we Coruscant nog nooit gezien.

Waarom gaat The Mandalorian naar Coruscant?

Maar daar lijkt met The Mandalorian seizoen 3 dus verandering in te komen. Waarom de planeet wordt bezocht is nog onduidelijk: de bestemming dit seizoen is immers Mandalore. Mogelijk moet de geharnaste hoofdpersoon een klus klaren op Coruscant, maar een interessant detail is dat Grogu ooit in de Jedi-tempel op deze planeet woonde, dus wellicht is er een belangrijkere reden.
We gaan het allemaal relatief snel zien. Het nieuwe seizoen van The Mandalorian laat namelijk nog minder dan drie maanden op zich wachten. Het gaat op 1 maart 2023 van start op Disney+?