Releasedatum The Mandalorian seizoen 3 bekend!

News
vrijdag, 02 december 2022 om 9:30
the mandalorian swcc 2 7498d79ff1573654717
We hebben in de afgelopen drie jaar aardig wat Disney+ series gezien, maar voor veel kijkers blijft de eerste de beste. Fans wachten al een tijdje met spanning op seizoen 3 van The Mandalorian. Nu krijgt het eindelijk een releasedatum.
Het is alweer bijna twee jaar geleden dat we voor het laatst een volledig seizoen van The Mandalorian zagen en het Grogu-gehalte van het leven begint gevaarlijk laag te worden. Een intermezzo over The Mandalorian in The Book of Boba Fett was leuk, maar het begint toch echt tijd te worden voor het vervolg van het avontuur. Dat kunnen we verwachten op 1 maart 2023.
Het officiële Twitter-account van Star Wars heeft de datum onthuld, samen met een nieuwe foto van The Mandalorian en Grogu in de cockpit van de starfighter van eerstgenoemde. Verdere details over het seizoen zijn niet bekendgemaakt. Zo is nog onbekend hoeveel afleveringen het telt en met hoeveel tegelijk ze uitkomen.
Op basis van eerdere seizoenen kunnen we uitgaan van acht afleveringen die wekelijks verschijnen. Maar een aantal Star Wars-series is afgelopen jaar met twee of drie afleveringen tegelijk begonnen. Het zou dus tot de mogelijkheden behoren dat The Mandalorian ook zoiets gaat doen.

Waar gaat The Mandalorian seizoen 3 over?

In seizoen 3 van de serie moet Din Djarin boete doen voor het afzetten van zijn helm. De enige manier om dat te doen is op Mandalore, maar dat is geen eenvoudig en veilig tripje. Het lijkt er dan ook op dat de weg ook in seizoen 3 weer veel kronkels kent.