‘Christopher Lloyd te zien in The Mandalorian seizoen 3’

News
maandag, 21 maart 2022 om 14:30
2022 03 21 doc brown bttff1647860995
Castgeruchten over seizoen 3 van The Mandalorian zijn niet zo talrijk als ze ooit waren voor seizoen 2. Maar nu de serie weer bezig is met filmen komt er weer het nodige naar boven. Back to the Future-ster Christopher Lloyd zou bijvoorbeeld een rol hebben in het nieuwe seizoen.
Volgens The Hollywood Reporter zal Christopher Lloyd een rol hebben in seizoen 3 van The Mandalorian. Wat voor rol hij zal spelen is nog onduidelijk, maar hij zou beschreven worden als een gastrol. Dat zegt alleen weinig, aangezien de meeste rollen in The Mandalorian omschreven kunnen worden als gastrol.
Christopher Lloyd is vooral bekend van de Back to the Future-trilogie. Hierin speelde hij Doc Brown, een verguisde wetenschapper die een DeLorean ombouwt tot een tijdmachine. Recenter was hij ook te horen in Kingdom Hearts 3 als Master Xehanort.
Er is geen bevestiging vanuit Lucasfilm dat Lloyd inderdaad een rol heeft in seizoen 3 van The Mandalorian. Toch was vrijwel elk castgerucht over seizoen 2 vanuit The Hollywood Reporter waar. Het blad lijkt dan ook een betrouwbaar lijntje naar de productie van The Mandalorian te hebben.

Wanneer zien we The Mandalorian seizoen 3?

Seizoen 3 van The Mandalorian wordt op dit moment opgenomen. Volgens de laatste berichten zou het nieuwe seizoen dit jaar nog uit moeten komen, zij het richting het einde van 2022. Ergens in het najaar zal dus waarschijnlijk blijken of we oude ManDeLorean-grappen uit het vet moeten halen.
In de tussentijd kunnen Star Wars-fans uitkijken naar Obi-Wan Kenobi. Deze serie begint al in mei op Disney+. Ook de serie Andor en seizoen 2 van The Bad Batch worden dit jaar verwacht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties