HBO maakt een serie van The Last of Us!

    Goed nieuws voor alle Last of Us fans! Er gingen al een tijd lang geruchten rond over een mogelijke verfilming van de populaire game The Last of Us, maar nu is het officieel bevestigd. HBO zal een serie produceren gebaseerd op de bekende game The Last of Us.

    HBO heeft onlangs bevestigd dat een nieuwe serie gebaseerd op de post-apocalyptische game The Last of Us in productie zal gaan. Niemand minder dan 'Chernobyl' schrijver Craig Mazin zal het script voor deze serie schrijven. Ook zal hij aan de slag gaan als executive producer. Mazin zal in samenwerking gaan met Neil Druckmann, de schrijver en creatieve regisseur van de game zelf. Craig Mazin heeft al aangegeven ontzettend enthousiast te zijn om met Neil Druckmann in samenwerking te gaan. Volgens Mazin is Druckmann zonder twijfel een van de de beste verhalenvertellers. Om met Druckmann samen te mogen werken is al jaren een droom van Mazin geweest. Carolynn Straus zal ook aan de slag gaan als uitvoerend producent.

    The Last of Us, ontwikkeld door Naughty Dog, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar de mensheid 20 jaar geleden is verwoest. Joe, een verharde overlevende, heeft de opdracht gekregen om de 14-jarige Ellie mee moet smokkelen uit een onderdrukkende quarantine zone. De kans is groot dat hetzelfde plot van de games hetzelfde zal blijven in de HBO-serie.

    Wanneer we de serie ongeveer kunnen verwachten is nog niet bekend. Wel weten we dat de HBO serie in co-productie is met Sony Pictures Television en dat Playstation Productions ook betrokken is. Dit zou dus betekenen dat dit project de eerste televisie serie van Playstation Productions wordt.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.