Deze Game of Thrones tweet zorgt voor veel ophef

News
vrijdag, 16 april 2021 om 13:30
game of thrones danyf1638126606
Op de twitterpagina van het officiële Game of Thrones-account is er een tweet uitgekomen waar ‘’Winter is Coming’’ is getweet. Dit zorgt nu voor veel nieuwe ophef bij fans van de franchise. Wat heeft deze Game of Thrones tweet nu te betekenen?
Winter is Coming is een bekend spreekwoord in het GOT-universum en is ook de naam van de allereerste Game of Thrones aflevering. Het Twitteraccount van GOT heeft al eens zo’n soortgelijk bericht geplaatst op de app, waar ‘’Winter is Here’’ was geschreven. Dit zorgde ook voor veel ophef. Fans riepen opnieuw op om het opnieuw maken van Game of Thrones seizoen 8. De nieuwste tweet lijkt dan ook van de grond te komen.
Veel fans van de serie zijn na seizoen 8 enorm teleurgesteld. Voornamelijk omdat het laatste seizoen gehaast aanvoelde en het einde van de serie niet zo was als Game of Thrones-fans het wilden. Alhoewel een remake van het achtste seizoen onwaarschijnlijk is, kunnen we wel iets anders verwachten met betrekking tot de nieuwe tweet.

Is de Game of Thrones tweet een hint naar de spin-offs?

HBO is op dit moment druk bezig met allerlei GOT spin-offs. Zo is de eerste spin-off genaamd House of the Dragon al vol in productie en komt ergens in 2022 uit. Hiernaast worden spin-offs zoals Tales of Dunk and Egg, Flea Bottom en Nine Voyages gecreëerd. Ook al zijn de meeste mensen niet blij met Game of Thrones seizoen 8, kunnen zij wel uitkijken naar veel nieuwe spin-offs. Hierbij speelt de nieuwste tweet een rol.
Zo is er een grote kans dat de GOT tweet wijst naar nieuwe beelden van aankomende spin-offs of misschien zelfs een eerste trailer. Als er daadwerkelijk een trailer uitkomt, zal dat zijn voor House of the Dragon, aangezien die al verder is in de productie. Eerste beelden van deze spin-off zijn overigens waarschijnlijker dan een daadwerkelijke trailer.
Toch is dit allemaal nog niet zeker en moeten we afwachten wat voor geheime plannen Game of Thrones in gedachten heeft.