The Last of Us seizoen 2 op HBO is 'zeer aannemelijk'

News
woensdag, 25 januari 2023 om 20:00
the last of us bella ramsey pedro pascalf1673953542
The Last of Us gooit momenteel hoge ogen op HBO. De show doet het zo goed, dat het volgens actrice Bella Ramsey ‘zeer aannemelijk’ is dat seizoen 2 groen licht wordt gegeven.
Door de jaren heen zijn er veel pogingen geweest om games tot leven te brengen op televisie of het witte doek, maar lange tijd zonder veel succes. Daar is de laatste tijd gelukkig verandering in gekomen en The Last of Us doet dat nog een schepje bovenop.
De serie doet het extreem goed op HBO. Zo was het de op-één-na beste premiere voor de zender na House of the Dragon en met de tweede aflevering wist de serie zelfs een record neer te zetten voor de grootste groei. En dan zorgt de show ook nog eens voor een flinke verkoopboost van de games.
Bella Ramsey, de actrice die Ellie speelt in de serie, verwacht dat de populariteit mooie dingen betekent voor de toekomst van de show. Dat vertelt ze in gesprek met de BBC.

“Als zoveel mensen blijven kijken, dan is een tweede seizoen zeer waarschijnlijk. Het ligt aan de jongens bij HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we moeten het even afwachten.”

Castlid al bekend voor The Last of Us seizoen 2?

Hoewel seizoen 2 nog niet is bevestigd door HBO, zijn er al geruchten dat er al een nieuw castlid is gevonden voor een belangrijk personage. Dat komt doordat bedenker Neil Druckmann een actrice volgt op Instagram, die volgens fans perfect is om in de schoenen te stappen van Abby.