Belangrijk castlid voor The Last of Us seizoen 2 lijkt al gevonden

News
dinsdag, 24 januari 2023 om 19:30
pedro pascal bella ramseyf1673952361
The Last of Us blijkt een enorm succes voor HBO. Het is dan ook zeker niet ondenkbaar dat er op den duur een seizoen gewijd wordt aan de gebeurtenissen van The Last of Us Part 2. Fans denken zelfs dat een belangrijk castlid voor dat verhaal stiekem al is gevonden.
Seizoen 1 van The Last of Us houdt zich alleen bezig met de gebeurtenissen van The Last of Us Part 1. Maar de showrunners hebben zich er al over uitgelaten dat ze de tweede game ook met liefde zoude verfilmen. Er is geen tweede seizoen aangekondigd, maar achter de schermen lijkt zich al het één en ander af te spelen.
Fans geloven bijvoorbeeld dat Abby, een zeer belangrijk personage uit The Last of Us Part 2, al gecast is voor seizoen 2. Actrice Shannon Berry wordt op Instagram gevolgd door Last of Us-bedenker Neil Druckmann en volgt hem ook terug. Bovendien volgt Berry ook Pedro Pascal, Bella Ramsey en het officiële account van de HBO serie.
Al in 2020, het jaar dat The Last of Us Part 2 uitkwam werd Berry er veel op gewezen dat ze leek op Abby. Ze tweette toen al dat ze de gelijkenis zelf ook zag. Het is niet ongebruikelijk dat acteurs elkaar volgen op social media zonder dat daar iets achter zit, maar de toevalligheden stapelen zich hier wel een beetje op.

Komt er een seizoen 2 van The Last of Us?

De vraag is natuurlijk of er een tweede seizoen komt van de serie. HBO heeft nog niets aangekondigd, maar gezien het succes van de serie tot nu toe, lijkt het niet onwaarschijnlijk. Het komt bovendien ook voor dat een seizoen van een serie al lang groen licht heeft voordat het officieel wordt aangekondigd, wat kan betekenen dat er inderdaad al castingbesluiten zijn gevallen rondom seizoen 2.

Populair Nieuws