Spannende Netflix-film heeft eindelijk releasedatum

News
woensdag, 25 januari 2023 om 20:30
netflix tvf1672401228
We hebben eindelijk een releasedatum voor de volgende David Fincher-film. Het volgende project van de Academy Award genomineerde regisseur, wiens laatste film Mank uit 2020 was. The killer wordt een bewerking van de gelijknamige Franse novel-serie.
graphic novel-serie is gemaakt door schrijver Alexis Nolent en illustrator Luc Jacamon. De serie bestaat uit twaalf afleveringen die tussen 1998 en 2013 zijn gepubliceerd. De boeken volgen een naamloze huurmoordenaar die na jaren de beste te zijn geweest in wat hij doet, breekt en een psychologische crisis doormaakt. Micheal Fassbender zal de hoofdrol spelen. Het wordt zijn eerste film sinds X-men: Dark Phoenix uit 2019. De officiële beschrijving van de film is: “Na een noodlottig ongeval vecht huurmoordenaar tegen zijn werkgevers en tegen zichzelf tijdens een internationale klopjacht waarvan hij volhoudt dat het niet persoonlijk is.”
Deze film is de nieuwste samenwerking tussen Fincher en Netflix. Netflix is ook de thuisbasis van de film, Mank en de serie Mindhunter. Deze aanpassing heeft lang op zich laten wachten voor Fincher, die oorspronkelijk in 2009 tekende om weer te regisseren. De film speelde zich oorspronkelijk af bij Paramount, maar nadat de regisseur in 2020 een vierjarige deal met Netflix tekende, is Netflix zijn thuis.
Fincher zal regisseren op basis van een script dat is aangepast door Andrew Kevin Walker. Walker is een BAFTA-genomineerde schrijver die eerder met Fincher werkte toen hij Se7en schreef. Hij heeft ook andere films geschreven, zoals Sleepy Hollow en Windfall. In The Killer is Fassbender te zien samen met Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte en Tilda Swinton.
The killer zal vanaf 10 november 2023 te zien zijn op Netflix.

Populair Nieuws