Nieuwe Netflix serie loopt tegen problemen aan

News
woensdag, 25 januari 2023 om 19:30
squidgame season1 episode1 00 44 44 16 minf1634290407
Naar aanleiding van het enorme succes van Squid Game heeft Netflix een aantal projecten in de maak. Daarbij is een tweede seizoen van Squid Game, maar ook een realityserie die de afvalrace van het eerste seizoen nabootst. Bij die laatste is Netflix alleen tegen een probleempje aangelopen.
Wie de serie heeft gezien zal ongetwijfeld nog weten dat Red Light, Green Light (in het Nederlands vaak bekend als Annemaria Koekoek) als eerste werd gespeeld in Squid Game. Dat moest dan ook zeker voorkomen in Squid Game: The Challenge. Maar niet alle kandidaten kwamen het spel zonder problemen door.
In Squid Game: The Challenge spelen 456 deelnemers om een geldprijs Squid Game na, zij het met minder dodelijke gevolgen. Toch liepen sommige deelnemers tegen onvoorziene problemen aan door de kou die momenteel heerst in het Verenigd Koninkrijk. In de grote hangar die nodig was voor Red Light, Green Light raakte een klein aantal deelnemers volgens The Sun bevroren en konden sommigen hun voeten niet meer bewegen (via Variety).
Het zou gelukkig gaan om een zeer klein aantal (minder dan vijf) waarvoor medisch personeel paraat stond. Netflix laat aan Variety weten dat er gepaste maatregelen getroffen waren om de deelnemers warm te houden. Berichten van ernstige verwondingen (die in de Britse pers ongetwijfeld de ronde doen) zouden niet waar zijn.

Wanneer verschijnt Squid Game: The Challenge op Netflix?

Red Light, Green Light is de eerste uitdaging van Squid Game: The Challenge, dus het kan nog even duren voordat de hele serie is afgerond. Het is desondanks niet onwaarschijnlijk dat dit de eerstvolgende Squid Game content op Netflix wordt. Er wordt ook een tweede seizoen van de originele serie gemaakt, maar het is nog onbekend wanneer dat lanceert.

Populair Nieuws