'The Last of Us Part 3 is in de maak voor de PS6'

News
woensdag, 08 februari 2023 om 9:00
the last of us part 1 remakef1672920524
The Last of Us serie op HBO is enorm populair, maar fans van de franchise zijn natuurlijk ook benieuwd naar een nieuwe game. Naar verluidt komt dat wel goed, want The Last of Us Part 3 zou in de maak zijn. Wel zal de game pas uitkomen op de PS6.
De games van Naughty Dog zijn niet bepaald onbekend. Titels als Uncharted en The Last of Us vliegen na release meteen over de toonbank en worden zeer positief ontvangen door gamers. Maar The Last of Us heeft er nu een nog veel groter publiek bij gekregen door de HBO serie. Zo zorgt de show voor een enorme verkoopboost van de games.
Als nieuwe spelers alleen klaar zijn met The Last of Us en The Last of Us Part 2, dan is natuurlijk de vraag of het verhaal verder gaat. Naughty Dog houdt de lippen nog steeds stijf op elkaar over een sequel. Volgens Neil Druckmann zal de game alleen doorgaan als ‘het verhaal goed genoeg is’. Maar naar verluidt is The Last of Us Part 3 ondertussen al in de maak bij de ontwikkelaar.
The Leak claimt dat het een betrouwbare bron heeft gesproken bij Sony, die bevestigd heeft dat de ontwikkeling van start is gegaan. Daarmee is er nog een bron bij gekomen die zegt dat het derde deel in de reeks in de maak is.

Wachten op de PS6

Volgens de nieuwe bron zal het wel een lange tijd gaan duren voordat we aan de slag kunnen met The Last of Us Part 3. De game zou namelijk ontwikkeld worden door Naughty Dog voor de PlayStation 6. Aangezien de PlayStation 5 pas net twee jaartjes oud is en de vorige generatie maar liefst negen jaar lang was, kan het wel even duren voordat de PS6 verschijnt.
Gelukkig kunnen fans van The Last of Us wel uitkijken naar het tweede seizoen van de serie en een multiplayer game die zich afspeelt in hetzelfde universum.

Populair Nieuws