'The Last of Us Part 3 is al in de maak bij Naughty Dog'

News
woensdag, 14 december 2022 om 11:30
the last of us part 2f1590766350
Sinds de release van The Last of Us Part 2 blijft Naughty Dog erg stil over het vervolg op de game. Volgens een bekende leaker is The Last of Us Part 3 alleen al in ontwikkeling bij de geprezen studio.
Bij Naughty Dog staat momenteel The Last of Us vol in de spotlight. Sinds de lancering van het enorm succesvolle tweede deel in 2020 is er een remake van het eerste deel uitgekomen, komt er binnenkort een serie van de game op HBO en wordt er gewerkt aan The Last of Us Factions - een standalone multiplayer project gebaseerd op de modus in het eerste deel.
Maar daar blijft het mogelijk niet bij. Ondanks dat Naughty Dog namelijk al een lange tijd niks heeft gezegd over een nieuw deel in de reeks - de laatste keer werd onthuld dat er wel een verhaal klaar ligt op de plank - claimt een bekende leaker dat The Last of Us Part 3 al in de maak is bij de ontwikkelaar.
Wanneer we de game precies kunnen verwachten is nog niet bekend. Factions zal eerst verschijnen in 2023 en het kan mogelijk nog wel een paar jaar duren voordat The Last of Us Part 3 verschijnt. Tussen de release van Part 1 en Part 2 zat namelijk ook al zeven jaar.

Maar hoe zit het met Uncharted?

The Last of Us is natuurlijk niet de enige grote franchise bij Naughty Dog. Voor het verhaal van Ellie en Joel, was Nathan Drake de grote naam bij de studio. Volgens de leaker wordt er ook gewerkt aan een nieuw deel in de Uncharted-franchise, maar niet bij Naughty Dog. Naar verluidt werkt een andere ontwikkelaar aan een nieuwe Uncharted.