Dit is waarom Nick Offerman The Last of Us niet gespeeld heeft

News
zaterdag, 04 februari 2023 om 14:00
tlou ep3 03 63de4d906161df1675513322
Niet iedereen die meegewerkt heeft aan HBO’s verfilming van The Last of Us heeft de games gespeeld. Hoofdrolspeler Pedro Pascal is er één van: de acteur is namelijk niet goed in gamen. Nick Offerman, die Bill speelt in de serie, laat nu ook weten de games niet gespeeld te hebben, maar om een hele andere reden.
Nick Offerman was te gast bij Jimmy Kimmel Live om te praten over zijn rol in The Last of Us. Uiteraard werd hij ook gevraagd of hij de game gespeeld heeft. De acteur antwoordde daarop een volmondige ‘nee’, maar hij had wel een goede reden om de game niet te spelen.

Geen games meer voor Offerman

Offerman heeft namelijk jaren geleden games afgezworen na het spelen van Banjo-Kazooie:
‘’25 jaar geleden speelde ik mijn laatste game en ik ben erg toegeeflijk. Ik verloor een paar weken aan een video game genaamd Banjo-Kazooie. Twee weken gingen voorbij en ik dacht: ‘Oh mijn god, de langzame dopamine druppel is heerlijk.’
Toen was het voorbij en je denkt: ‘Yes, ik heb gewonnen!’ En meteen daarna dacht ik: ‘Wat heb ik gedaan met mijn leven?’ Dus ik besloot om dat nooit meer te doen.’’
De acteur is dankbaar dat hij deze beslissing heeft genomen, omdat ‘games zijn zo goed geworden, zoals The Last of Us, dat ik denk dat ik in een kelder zou zitten en niet eens naar audities zoals deze zou gaan’.
Nieuwe afleveringen van The Last of Us verschijnen iedere maandag op HBO Max.